The perfect guide to the casino

FC København – Sevilla spilforslag: Modstår københavnerne presset?

Kamp: FC København – Sevilla
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bookmaker: Bet365

FC København og Jess Thorup er under pres, når de onsdag på hjemmebane tager imod spanske Sevilla i Champions League. Løverne fik en forfærdelig opvarmning til kampen, da de i lørdags tabte til håbløse OB i Superligaen, og sædet brænder efterhånden under cheftræner Jess Thorup. Hovedstadens stolthed skal ud og hente et godt resultat for at undgå yderligere kritik og utilfredshed.

Det har været en besynderlig sæson for FCK. De klarede sig på imponerende vis videre til Champions League-gruppespillet efter en samlet sejr over de tyrkiske mestre, Trabzonspor. Siden har der dog ikke været meget at juble over, og FCK har allerede tabt flere Superliga-kampe end i hele sidste sæson. Faktisk har FCK blot vundet én af deres seneste fem kampe i alle turneringer, imens de har tabt tre af deres seneste fire kampe. Samtidig hører det med til historien, at FCK har utrolig svært ved at score mål. Blot tre mål er det blevet til i de sidste fem kampe.

Det er derfor defensiven, der skal levere på europæisk topniveau, hvis københavnerne skal have noget med fra denne kamp. Selvom niveauet har været svingende i år, viste forsvaret da også imod Trabzonspor, at det sagtens kan være med imod gode hold. Og det er en bundrutineret kæde, københavnerne har bagi.

Hvis man tror, at tingene er dårlige hos FCK, har man ikke set hos Sevilla. Den sydspanske storklub befinder sig i en regulær krise. Sevilla har blot fået fire point i deres første fem La Liga-kampe, og de har lukket et hav af mål ind. De har faktisk ikke haft nogle clean sheets endnu i denne sæson. Derudover har Sevilla problemer med at score mål, hvilket Kasper Dolberg er hentet ind for at løse.

Vi forventer en lavt scorende kamp. Både FCK og Sevilla vil have stor fokus på at lukke af bagi, og begge hold mangler offensive kvaliteter i øjeblikket. Odds 1,90 på under 2,5 mål er derfor fint betalt, da vi regner med en afventende og nervøs kamp.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top