The perfect guide to the casino

Kæmpe gratis gave på Bayern – Barcelona – Se her

Kamp: Bayern München – FC Barcelona
Spilforslag: Over 0,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

Bekærm dette er et særligt tilbud fra ComeOn. Du kan spille op til 100 kroner på tilbudet. 

Det bliver ikke meget større end aftenens kamp, hvor Bayern München hjemme på Allianz Arena tager imod FC Barcelona. Det er to af Europas største klubber, der tørner sammen, og der er lagt op til en fantastisk kamp.

Hjemmeholdet har fået en lidt usikker start på sæsonen. De er ganske vist stadig ubesejrede, men de har smidt nogle unødvendige point. I weekenden måtte Bayern nøjes med 2-2 på hjemmebane imod VfB Stuttgart efter, at de indkasserede et straffesparksmål i overtiden, imens de også har smidt point imod Union Berlin og Borussia Mönchengladbach tidligere på sæsonen.

Når det virkelig gælder, plejer sydtyskerne dog at levere. I den forrige Champions League-kamp rejste de til Milano og udspillede Inter for eksempel. Her kom de hjem med en 2-0-sejr i bagagen, og dermed fik de den perfekte start på årets turnering.

Hos Barcelona ser det også ud til, at Xavi er ved at få styr på tropperne. Barcelona er stadig ubesejrede, og de har vundet deres seneste fem kampe i alle turneringer. I disse fem kampe har de scoret vanvittige 20 mål. Det er især indkøbet af den tidligere Bayern-profil Roman Lewandowski, der har styrket den spanske storklub. Polakken har scoret seks mål i de seneste fire ligakampe, og han lavede senest hattrick imod Viktoria Plzen i Champions League.

Hos Bayern sidder Kingsley Coman ude, imens Barcelona ser ud til at må undvære Sergi Roberto.

Kampen her lugter af mål. Det er to gode offensiver imod to defensiver, der typisk har det svært i de store kampe. Det er samtidig en gruppespilskamp, hvilket betyder, at begge hold kan tillade sig at spille lidt mere frit. Over 0,5 mål til odds 2,00 hos ComeOn er rigtig fint betalt.

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top