The perfect guide to the casino

OB – FC København spilforslag: Hvem vinder lørdagens brag?

Kamp: OB – FC København
Spilforslag: FCK-sejr
Odds: 1,71
Bookmaker: ComeOn

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

Lørdagens Superliga-kamp står mellem to af denne sæsons mest skuffende klubber. Hjemmeholdet ligger på næstsidste pladsen i Superligaen, og er netop røget ud af pokalturneringen, imens FC København må nøjes med en sjetteplads. Alligevel går gæsterne ind til opgøret her som pæne favoritter.

OB’s sæson har indtil videre været en regulær katastrofe. Fynboerne har blot vundet to af deres første otte kampe, og de har allerede lukket hele 16 mål ind. I onsdags røg de så ud til Nykøbing i pokalturneringen. Nykøbing ligger på en suveræn sidsteplads i 2. division med to point efter otte kampe, så det var en imponerende præstation at tabe den kamp.

Cheftræner Andreas Alm må efterhånden nærme sig en fyringsseddel også. OB kan ikke blive ved med hans slingrekurs, og efter pokalexitet er det ikke utænkeligt, at lørdagens kamp kan blive hans sidste i tilfælde af nederlag. Det bliver heller ikke lettere for OB af, at de stadig må undvære Emmanuel Sabbi og Mihajlo Ivancevic, der begge er skadede.

Hos gæsterne fra hovedstaden ser det lidt bedre ud. FCK har stadig underpræsteret massivt i ligaen, men de har haft højdepunkter. At kvalificere sig til Champions League for første gang i seks år var altafgørende. Derudover hører det med til historien, at FCK med 15 mål er det højest scorende hold i Superligaen. Når tingene flasker sig for københavnerne er de altså stadig de stærkeste i Superligaen med længder.

Ligesom OB spillede FCK også i midtugen. Dette gjorde de dog allerede tirsdag, og de har derfor haft en ekstra hviledag. Her tabte FCK med 3-0 i Dortmund i Champions League. I sidste weekend slog de Silkeborg med 1-0 i Parken, så der bør være selvtillid i truppen.

FCK bør være stærkest her. OB er i regulær krise, og selvom de gerne vil vise sig frem imod FCK, bør der simpelthen være niveauforskel. Vi går med en udesejr til odds 1,71 hos ComeOn, hvilket er fint betalt.

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top