The perfect guide to the casino

Brøndby – Randers spilforslag: Tæt kamp venter på Vestegnen

Kamp: Brøndby – Randers
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 2,05
Bookmaker: ComeOn

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

Det er bund imod top, når Brøndby IF hjemme tager imod Randers FC. Hjemmeholdet er i dyb krise og ligger på en skuffende niendeplads. Hos Randers ser det anderledes godt ud. De er det eneste ubesejrede hold i Superligaen og ligger i øjeblikket nummer to.

Selvom Brøndby har fået en katastrofal sæsonstart, hvor det blot er blevet til sølle tre sejre indtil videre, var der bedring at spore i sidste kamp. Her slog man Horsens med 2-0 på udebane, og der blev spillet godt. Den nye angriber, Ohi Omoijuanfo, var en rigtig god tilføjelse til holdet, og han gik godt med i spillet. Nicolai Vallys leverede også en fin præstation, imens Daniel Wass allerede har etableret sig som holdets bedste og vigtigste spiller.

Sejren kom dog på en lidt billig baggrund imod et svagt Horsens-mandskab. Niels Frederiksens tropper mangler stadig at bevise, at de kan sætte flere gode kampe sammen i træk og spille godt imod gode modstandere. Randers-kampen her bliver derfor vigtig. Brøndby har nemlig stadig svært ved at skabe chancer.

Randers er i flyvende form. De har vundet fem kampe i træk med fire clean sheets ovenikøbet. Hestene spiller ikke altid sprudlende fodbold, men de er hamrende effektive, og så er de solide defensivt. De har fem clean sheets i denne sæson, og de gør altid livet svært for modstanderne. Det vil de også gøre imod Brøndby.

Vi har en kamp mellem et defensivt rigtig dygtigt Randers-hold, og så Brøndby, der har svært ved at skabe chancer. Odds 2,05 på under 2,5 mål i kampen hos ComeOn er rigtig flot betalt.

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top