The perfect guide to the casino

AC Horsens – Brøndby spilforslag: Målfattig affære kan vente

Kamp: Horsens – Brøndby

Spilforslag: Under 2,5 mål 

Odds: 1,80 hos Betfair

Kampene mellem Horsens og Brøndby i Horsens er altid specielle. Hvem husker ikke nedrykningsdramaet i 2013, eller da Brøndby smed mesterskabet der i 2018?

Helt så dramatisk bliver det næppe denne gang, men det er umuligt ikke at tænke tilbage på tidligere tiders brag.

Oprykkerne fra Horsens har fået en fin sæsonstart. De er på syvendepladsen i Superligaen, og de har kun tabt to gange indtil videre.

Defensiven har været bund solid, og de har lukket fjerde færrest mål ind af alle hold. Desværre har de ikke haft meget at byde på offensivt, så planen imod Brøndby er som altid at lukke af og håbe på en kontra eller dødbold.

Hos Brøndby ser det anderledes skidt ud. De gul-blå har kun seks point og ligger nummer ti. De har allerede tabt fem kampe, og klubben er i krise.

Der kom nogle gode spillere ind før transfervinduet lukkede dog, og forhåbentlig kan de nye sætte lidt skik på offensiven.

Nye spillere eller ej så har Brøndby stadig masser af problemer, og det vil være naivt at tro, at de alle er læst på magisk vis. Derudover skal det ikke forventes at de mulige debutanter får en stor rolle så tidligt efter deres transfers.

Brøndby må stadig undvære Kevin Mensah, Mass Hermansen og Blas Riveros.

Vi forventer en kamp med få mål. Horsens er stærke defensivt og svage offensivt. Brøndby er svage defensivt og offensivt. Hjemmeholdet vil spille afventende imens, at gæsterne har umådeligt svært ved at skabe chancer. Brøndby skaber tredje færrest chancer i ligaen.

Vores anbefaling her er under 2,5 mål til odds 1,80 hos Betfair.

 

OVERSIGT

Scroll to Top