The perfect guide to the casino

FCK – Silkeborg spilforslag: Tager hjemmeholdet sejren?

Kamp: FC København – Silkeborg IF
Spilforslag: FCK-sejr
Odds: 1,68
Bookmaker: Mr Play Sport

Fredagens Superliga-kamp står mellem FC København og Silkeborg. Begge hold har store europæiske kampe i næste  uge, og de får derfor æren af at åbne 8. spillerunde, så de kan nå at hvile lidt ekstra. Hjemmeholdet går ind til kampen som favoritter, og vi forventer da også, at de snupper sejren.

Spil på FCK-sejr hos Mr Play Sport her >>

Den helt store historie til denne kamp er naturligvis Andreas Cornelius’ comeback til FCK. Den store angriber blev købt hjem på deadline day, og han ventes at komme i kamp i weekenden. Han er en markant forstærkelse af et allerede stærkt FCK-mandskab, og han kan gøre rigtig ondt på gæsterne.

De hvidklædte har godt nok mistet topscorer Pep Biel, men samlet set kommer de stadig stærkere ud af dette transfervindue. De har fået styrket bredden, blandt andet med købet af Christian Sørensen, men altså også øget den offensive fire power med Cornelius og selvfølgelig Mohamed Daramy.

Hos Silkeborg ser det anderledes svært ud. Kent Nielsens tropper startede sæsonen fremragende, men på det seneste er der kommet grus i maskineriet. De rød-hvide har kun vundet én af deres seneste fem kampe i alle turneringer, og i sidste uge blev det til et 2-1-nederlag på hjemmebane til elendige OB.

At spille europæisk fodbold kan meget vel have slidt den i forvejen tynde Silkeborg-trup. Spillerne har da også set trættere ud end normalt på det seneste, og op til denne kamp har de så endda haft to dage færre til at restituere.

Det hjælper bestemt heller ikke Silkeborg, at de har mistet flere profiler til større klubber henover den seneste måned. Rasmus Carstensen på højre back var et kæmpe tab, og onsdag røg Nicolai Vallys også. Den dygtige midtbanespiller har været Silkeborgs vigtigste offensive våben henover det sidste år, og han kan ikke erstattes. Ind er kommet Kasper Kusk fra AaB, men han er langt fra topform og har ikke præsteret i lang tid.

Alt taler for at FC København snupper de tre point på hjemmebane og forværrer Silkeborgs krise.

Spil på FCK-sejr hos Mr Play Sport her >>

OVERSIGT

Scroll to Top