The perfect guide to the casino

Brøndby – FC Midtjylland spilforslag: Målrigt opgør i vente

Kamp: Brøndby – FC Midtjylland
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,68
Bookmaker: Betfair Sportsbook

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

Mandagens store brag står mellem Brøndby og FC Midtjylland på Brøndby Stadion. Det er to hold, der kæmper med formen, og de har begge voldsomt brug for tre point. Det er samtidig debut til ulvenes nye cheftræner, Albert Capellas, der endda tidligere har været assistenttræner for Brøndby.

Hjemmeholdet leder med lys og lygte efter forstærkninger. Brøndby mangler en venstreback og en angriber. Derudover mangler holdet kvalitet og bredde, men de to fornævnte positioner er altafgørende at få styrket inden transfervinduet lukker denne uge. På positivsiden har Niels Frederiksen igen anfører Andreas Maxsø og angriber Simon Hedlund med i truppen. Det bør give hjemmeholdet et boost, både fodboldmæssigt og moralsk.

På trods af de tilbagevendte spillere er det dog stadig et Brøndby-mandskab i dyb krise. Holdet har utrolig svært ved at skabe chancer, og endnu sværere ved at konvertere dem til mål. Brøndby har scoret næstfærrest mål i Superligaen, og holdet har også den næstlaveste xG. Scoringsprocenten på 10,5 er samtidig tredjelavest, hvilket siger alt om, hvor horrible BIF har været offensivt i indeværende sæson. Til gengæld lukker Brøndby masser af mål ind, og de har det især svært defensivt imod ligaens bedre hold.

Hos Midtjylland ser tingene lidt bedre ud. Ulvene ligger godt nok á point med Brøndby i ligaen, men de er markant stærkere på papiret. Midtjylland har et stort uforløst potentiale i truppen, og stjernen Pione Sisto er igen begyndt at spille godt. I den forgangne uge blev den tidligere danske U21-landstræner, Albert Capellas, præsenteret som ny cheftræner i klubben, og forventningerne til spanieren er høje. Han repræsenterer en anden stil end Bo Henriksen, og forhåbningen er, at han kan få midtjyderne tilbage i toppen af Superligaen.

FC Midtjylland kommer til Brøndby med selvtillid efter trænerskiftet, og deres offensiv er i fin form. FCM har scoret næstflest mål af alle i Superligaen, og med Capellas ved roret kan de blive endnu bedre. Sisto er derudover i glimrende form, og vi forventer et målrigt opgør. Spilforslaget på kampen her er over 2,5 mål til odds 1,68 hos Betfair Sportsbook.

 

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top