The perfect guide to the casino

Man United – Liverpool spilforslag – Hvem vinder mandagens derby?

Kamp: Man Utd – Liverpool FC
Spilforslag: Liverpool-sejr
Odds: 1,62
Bookmaker: Betfair Sportsbook

Følg spilforslaget hos Betfair nu >>

Mandagens helt store kamp står mellem Manchester United og ærkerivalerne fra Liverpool. Kampen vises på TV3+, og den starter klokken 21.00. Værterne går ind til opgøret med nyindkøbet Casemiro som mulig debutant, og hans indflydelse skal blive interessant at se på et ellers svagt kørende Man Utd-mandskab.

Manchester United har fået en forfærdelig sæsonstart. På trods af store forventninger til Erik Ten Hag har den hollandske manager slet ikke formået at løfte holdet endnu. Faktisk ligger United på sidstepladsen i Premier League, hvilket aldrig er sket i turneringens historie siden 1992. United har tabt deres to første kampe, og det imod overkommelige modstandere i form af Brighton og Brentford.

Senest blev det altså til et 4-0-nederlag til Brentford og Thomas Frank i en kamp, hvor ingenting fungerede for de røde djævle. United sejlede rundt i gennem hele kampen, og de begik et hav af fejl, som hjemmeholdet udnyttede.

Det taler til Uniteds fordel, at de nu har fået hentet Casemiro i Real Madrid. Den femdobbelte Champions League-vinder bør bringe noget nødvendig stabilitet på den defensive midtbane til holdet. Dette får dog næppe den store effekt i dette opgør, da Casemiro ikke er spillet ind på holdet endnu.

Liverpool har heller ikke fået den helt ønskede sæsonstart. De har blot fået to point i deres første to kampe, men spillet har været til mere. Jürgen Klopps tropper spiller stadig rigtig fin fodbold, og Darwin Nunez virker som en gevinst i angrebet. Nunez er dog ikke med i denne kamp, da han blev udvist i sidste uges kamp imod Crystal Palace.

Liverpool går ind til denne kamp som store favoritter. De må desværre undvære en del spillere på grund af skader, men de bør være markant stærkere end det kriseramte hjemmehold uanset hvad. Kampen her er en fremragende mulighed for dem til at kickstarte deres sæson. Vi skal heller ikke huske, at det ikke er særlig lang tid siden, at de kørte Manchester City over med 3-1 i Community Shield. Det er altså ikke fordi, at Liverpool har glemt, hvordan man spiller fodbold.

Følg spilforslaget hos Betfair nu >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top