The perfect guide to the casino

Brøndby – OB spilforslag: Kan Wass guide til sejr?

Kamp: Brøndby IF – OB
Spilforslag: Brøndby vinder
Odds: 1,87
Bookmaker: Betfair Sportsbook

Søndagens sene kamp mellem Brøndby og OB bliver denne uges højdepunkt. Grunden til dette er naturligvis Daniel Wass, der kan få comeback på Vilfort Park for hjemmeholdet. Wass bliver med det samme et af de allerstørste navne i Superligaen, hvis ikke det største, og det bliver interessant at se, hvordan Niels Frederiksen beslutter sig for at bruge ham.

Hjemmeholdet spillede en hård og lang kamp i torsdags i Schweiz, da de røg ud til FC Basel i Conference League. Den kamp kan stadig sidde i benene på nogle af spillerne, og det er ikke usandsynligt, at Niels Frederiksen vælger at rotere lidt. Selvom nederlaget gjorde ondt, bør det dog også have givet Brøndby lidt selvtillid at spille lige op imod en stor klub som Basel.

OB derimod har ikke megen grund til optimisme. De har været elendige under cheftræner Andreas Alm, og hans trænersæde er efterhånden glohedt. OB har kun ét point og ligger sidst i Superligaen, og de har ovenikøbet allerede lukket 11 mål ind. De har store problemer i begge ender af banen, og der er ikke meget, der tyder på, at situationen er i bedring.

Vi forventer, at fynboernes krise fortsætter, og spiller på hjemmeholdet i denne kamp. Wass bør give et stort moralboost til sine nye holdkammerater, og han kan egenhændigt hæve niveauet markant.

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

OVERSIGT

Scroll to Top