The perfect guide to the casino

Basel – Brøndby spilforslag: Slimane kan straffe schweizerne

Spilforslag: Anis Ben Slimane scorer, Brøndby vinder eller får uafgjort, under 2,5 mål i kampen
Odds: 20,42
Bookmaker: Betfair Sportsbook

Det er tid til returkamp i Conference League-kvalifikationen, og Brøndby står med pæne kort på hånden i forhold til at sikre videre avancement. De gul-blå fra Vestegnen er faktisk bookmakernes favorit til den samlede sejr, og vi er også optimistiske på Brøndbys vegne.

Anis Ben Slimane har været en af Brøndbys bedre spillere i denne sæson. Den unge dansk/tuneser er god til at komme i feltet fra sin position på den centrale midtbane, og på det seneste har Niels Frederiksen endda brugt ham længere fremme på 10’er-positionen. Vi har ham som en dark horse til at komme på tavlen for et Brøndby-mandskab, hvis angribere ikke er kendt for deres scoringsevner.

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby har fået en sløj start på sæsonen, men det samme kan i høj grad siges om Basel. Schweizerne har kun vundet én kamp i denne sæson, en 2-0 -sejr over Crusaders fra Nordirland i Conference League. Den kamp var schweizernes første i sæsonen, og siden da er fulgt to uafgjorte i den schweiziske Superliga, uafgjort på udebane imod Crusaders og så altså nederlaget på Vilfort Park i sidste uge.

Både Basel og Brøndby har problemer oppe foran. Basel har blot scoret to mål i deres seneste fire kampe i alle turneringer, og Brøndby har scoret to mål i deres seneste tre kampe. Derudover er det selvfølgelig en europæisk kamp, hvor begge hold vil være forsigtige for at undgå fejl så længe som muligt. Under 2,5 virker derfor som en meget solid tilføjelse til denne betbuilder.

Kuponen spilles hos Betfair Sportsbook, hvor du som ny spiller får en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Bookmakeren fordobler simpelthen dit første indskud, og dermed får du ekstra mange kroner i mellem hænderne, når du skal oddse på aftenens store Conference League-brag.

OVERSIGT

Scroll to Top