The perfect guide to the casino

FC København – Randers FC spilforslag: Hjemmebanefordel bliver afgørende

FC København – Randers FC
Spilforslag: FCK-sejr
Odds: 1,50
Bookmaker: Cashpoint

Fredag aften venter et regulært brag i Parken, når hjemmeholdet FC København skal forsøge at følge op på sidste weekends imponerende derby-sejr. Københavnerne har fået en blandet start på sæsonen, men tingene ser for alvor ud til at flaske sig for de hvide nu, og de går ind til kampen som store favoritter.

I sidste uges kamp smadrede københavnerne altså ærkerivalerne fra Brøndby med 4-1, og de kunne snildt have vundet med endnu flere mål. Offensiven rev simpelthen gæsterne fra Vestegnen over, og de bør fortsætte den gode stime i fredagens sene kamp imod Brøndby.

Med sejren over Brøndby har FCK nu scoret ni mål i deres seneste tre Superliga-kampe, og offensiven er virkelig ved at være i gang. Dette skyldes især fremragende spil fra Pep Biel og Victor Claesson, der begge sprudler for tiden.

Hos Randers ser det anderledes svært ud. De lyseblå heste har blot vundet én kamp i denne sæson, og de har haft store problemer med at score. I deres fire første kampe er det blot blevet til fire mål, og det bliver bestemt ikke lettere af at skulle spille i Parken.

Faktisk har Randers kun vundet to af deres seneste 11 udekampe på tværs af alle turneringer, og det er en af de primære grunde til, hvorfor de har skuffet deres fans så meget.

Vi spiller derfor på FCK-sejr hos bookmakeren Cashpoint. Som ny spiller får du her op til 500 kroner i bonus i form af freebets, og du kan derfor spille for ekstra meget på weekendens store kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top