The perfect guide to the casino

Super Cup betbuilder: Jobbe og Frankfurt kan trække længste strå

 

Betbuilder: X i pausen, Lindstrøm scorer eller laver assist, Frankfurt løfter trofæet
Odds: 19,51
Bookmaker: Betfair Sportsbook

I aften er det tid til et af årets fodbold højdepunkter, når den europæiske Super Cup skal spilles. Kampen står mellem sidste års Champions League-vindere fra Real Madrid og så Europa League-vinderne fra Frankfurt. Vi har endda en dansker med i aktion fra tyskerne af, og vi har store forventninger til unge Jesper Lindstrøm.

Som altid forventer vi, at denne europæiske finale bliver en lidt nervøs omgang. Begge hold vil gerne vinde, men det er tidligt i sæsonen, så de er ikke helt i gear endnu. Vi forventer, at de starter lidt forsigtigt, især Frankfurt, for ikke at dumme sig i starten. X i pausen er derfor oplagt i denne betbuilder.

Jesper Lindstrøm har fået meget ros henover sommeren, og han skulle efter sigende være i endnu bedre form end i sidste sæson. Han har etableret sig som en stamspiller hos tyskerne, og det forventes, at han tager et stort skridt frem på scorings- og oplægsfronten i denne sæson.

Selvom Real Madrid naturligvis er det bedste hold på papiret, er der flere faktorer, der gavner Frankfurt. For det første ventes tyskerne at få massiv støtte fra tilskuerpladserne fra deres fanatiske fans. De vil blive skubbet frem, og det kan få en stor effekt.

Derudover kan der snildt være en motivationsforskel. Real Madrid har spillet og vundet et hav af Super Cup kampe, men det er Frankfurts første. Tyskerne vil rigtig gerne tilføje trofæet til deres begrænsede samling, og de vil gøre alt for at vinde.

Sidst men ikke mindst har tyskerne en enkelt ligakamp i benene, og de er derfor lidt længere fremme rent fysisk end deres spanske modstander. Real er endnu ikke startet den hjemlige liga, og selvom de har været på træningslejr, er det ikke helt det samme som kompetitive kampe om point.

Vi spiller kuponen hos Betfair Sportsbook, hvor alle nye spillere lige nu får op til 1.000 kroner i velkomstbonus ved deres første indbetaling.

OVERSIGT

Scroll to Top