The perfect guide to the casino

FCK – Brøndby derby betbuilder

Betbuilder spilforslag: Blas Riveros scorer & Mathias Kvistgaarden får kort
Samlet odds: 60,50
Bookmaker: bet365

Søndag er det endelig tid til sæsonens første New Firm-derby, og der er lagt op til et brag af en kamp. Brøndby kommer til Parken med masser af selvtillid efter torsdagens imponerende sejr over FC Basel i Conference League, og for en gangs skyld får de endda deres fans med på tribunen i dette derby.

Vi har fundet to gaveodds hos bet365 og kombineret dem til denne betbuilder, hvor odds 60,50 er alt for højt i forhold til chancen for, at spillet går hjem.

Blas Riveros har været Brøndbys farligste offensivspiller denne sæson. Den paraguayske venstreback er lynende hurtig, og han har en glimrende teknik. Han har kun scoret et enkelt Superliga-mål i sin karriere, men han har været mere fremme i feltet i denne sæson end tidligere. Han snitter et par afslutninger per kamp i Superligaen, og det virker kun som et spørgsmål om tid før, at han kommer på tavlen igen. Derudover hører det med til historien, at Brøndby ingen erstatning har for Riveros i truppen, så han spiller altid fuld tid.

Unge Mathias Kvistgaarden ligner et kæmpe talent i angrebet. Han er meget pågående og aggressiv, og derfor spiller vi på, at han får kort i denne kamp. Han har allerede fået ét gult kort i Superligaen i denne sæson, og vi forudser, at der venter ham endnu et. Han fik også gult kort i sidste derby, og hans aggressive spillestil gør ham til et oplagt mål for dette. Han giver sig altid fuldt ud i duellerne, og han er ikke blev for at kaste sig ned i tacklinger. Han er derudover et produkt af Brøndbys akademi, hvilket kun vil gøre ham endnu mere tændt på til denne kamp.

Denne betbuilder skal spilles hos bet365, hvor vi finder de højeste odds på FCK – Brøndby. Har du ikke allerede en konto hos bet365, får du som ny spiller lige nu 100 % op til 1.000 kroner i velkomstbonus, når du indbetaler penge første gang. Dermed kan du spille med det dobbelte af, hvad du indbetaler, når du opretter dig.

Opret konto hos bet365 i dag >>

OVERSIGT

Scroll to Top