The perfect guide to the casino

Preview: Sejren kalder – Brøndby dominerer mod FC Nordsjælland

Brøndby har generelt et godt tag på FC Nordsjælland, hvilket bør resultere i en sejr søndag eftermiddag.

Brøndby IF skyder forårssæsonen i gang søndag, når de gæster Right to Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjælland venter på udebane, og hvis man skal tro på statistikkerne, så har de blå-gule fra Vestegnen ganske gode chancer for at tage point med hjem til Vestegnen.

Skal du se FC Nordsjælland – Brøndby IF? Spil med på opgøret hos Betfair!

I de seneste 10 kampe i 3F Superligaen har Brøndby således været kraftig dominerende over for FC Nordsjælland, som de har vundet hele otte gange over de seneste 10 indbyrdes opgør, mens det er blevet til et enkelt nederlag og et uafgjort resultat.

Dominansen har været tilstede gennem længere tid, da det er blevet til en sejr i hele 14 ud af de seneste 20 indbyrdes kampe i alle turneringer, mens det er endt med tre sejre til FC Nordsjælland og altså tre uafgjorte

Modtag op mod 550 kr. til kampen via Betfair!

Dermed kan Brøndby-fansene altså godt tillade sig at gøre sig forhåbninger om tre point, når de to mandskaber krydser klinger på søndag, hvor der er kampstart klokken 16:00 på Right to Dream Park.

Brøndby indtager inden opgøret tredjepladsen i 3F Superligaen med 30 point, mens FC Nordsjælland på tage til takke med en skuffende 10. plads med kun 16 point. Værterne har haft en yderst skuffende sæson indtil videre, mens Brøndby i den grad genfandt storformen efter en skidt start på sæsonen.

Prøv Spillebørsen for 550 kroner risikofrit hos Betfair!

FC Nordsjælland kæmper således for at undgå nedrykning, mens Brøndby IF fortsat kan holde liv i drømmen om mesterskabet.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 16:00

Stadion: Right to Dream Park i Farum

Dommer: Jens Maae

TV kanal: 6’eren, Discovery+

Kampen kan streames hos Bet365.

Sådan finder du kampen hos Bet365

Du finder livestreamet til opgøret på samme måde, som hvis du ville spille på den; i menuen ude til venstre under “Fodbold” > “Danmark (3F Superliga)” > “FC Nordsjælland – Brøndby IF”. Ellers kan den med garanti også findes i liveoddsmenuen efter kampstart søndag eftermiddag.

Såfremt du har en konto hos Bet365 kan du altså se FC Nordsjælland – Brøndby IF live.

Hvis du endnu ikke har en konto hos Bet365, kan du oprette en lige her.

Hvis du allerede har en konto Login lige her for at se kampen på søndag

Hvis du ikke har en konto endnu

1. Opret en gratis konto lige her

2. Indbetal for at have penge stående. Hos Bet365 skal man minimum indbetale 50 kr.

3. Se kampen søndag eftermiddag via livestream

4. Go’ fornøjelse

OVERSIGT

Scroll to Top