The perfect guide to the casino

Bliv klar til weekenden med gratis spilforslag fra Oddsprofit-podcast

Skal du vinde en skilling eller to på weekendens kampe, så læs med her.

Der er endnu et actionfyldt Premier League-program at se frem til mellem fredag ​​og søndag i denne uge, hvorfor vi går ind i en spændende weekend med potentiel stor profit.

I afsnit 11 af OddsProfit-Podcasten analyserer og diskuterer Simon Winter og Andrew Furlong weekendens kampe og udvælger førsteklasses valg for hvert opgør.

Lige før jul landede showets medværter en række store væddemål, herunder et kæmpe odds 6.0 på Manchester Citys kamp mod Leicester. De havde nemlig Leicester til at score over 1.5 mål i et opgør, som endte med hele 6-3 til Manchester City!

Gå ikke glip af deres spilforslag i denne uge! Lyt med for eksperttips og forudsigelser for hver Premier League-kamp, ​​inklusive Manchester Citys titelkamp mod Chelsea, Aston Villas duel med Manchester United og søndagens North London-derby mellem Tottenham Hotspur og Arsenal.

MODTAG GRATIS SPILFORSLAG HOS ODDSPROFIT LIGE HER

Her er en forhåndsvisning af, hvad der tilbydes:

Wolves mod Southampton

Southampton dobbeltchance og under 3.0 mål til odds 2,38
“The Saints” har kun tabt en af ​​deres sidste otte kampe i alle turneringer, og de spillede en fantastisk kamp mod Brentford i tirsdags i en 4-1-sejr. Wolves har derimod haft utroligt svært ved at score mål i denne sæson.
De har kun scoret tre gange i deres seneste otte ligakampe, og kun Norwich (8) har scoret færre mål samlet set (14).

Det er i den målscorende afdeling, at Southampton har fordelen. De har scoret mindst to gange i fem af deres seneste otte kampe.

Nu forventer eksperterne dog ikke, at de går amok i weekendens opgør. Wolves har nemlig ligaens næstbedste defensiv bag Man City, men i et opgør, hvor marginerne kan være små, kan den ekstra smule pust de har, gøre hele forskellen.

Af den grund har eksperterne været lidt modigere valgt dobbelchance Southampton og under 3 mål i kampen til odds 2.38.

Der er registreret to eller færre mål i tre af de seneste fire møder mellem dem. Nettet har kun blafret én gang i Wolves’ seneste tre hjemmekampe tilsammen.

Kan du lide det, du hører? Følg og del showet!

Hvis du kan lide, hvad du hører på OddsProfit-Podcast, så vil de elske, at du følger dem på Spotify eller hvor du nu lytter til dine yndlingsprogrammer. Hvis du føler dig super generøs, vil det også være en stor hjælp at dele showet med dine venner. Jo flere der lytter, jo flere shows kan de producere. Det er virkelig så enkelt! Tak og held og lykke!

Bliv klar til weekendens kampe med GRATIS spilforslag hos Oddsprofit.

Herunder kan du fået overblik over weekendens Premier League-kampe:

Fredag:
Brighton – Crystal Palace

Lørdag:
Manchester City – Chelsea
Newcastle – Watford
Norwich – Everton
Wolves – Southampton
Aston Villa – Manchester United

Søndag:
Liverpool – Brentford
West Ham – Leeds
Tottenham – Arsenal

OVERSIGT

Scroll to Top