The perfect guide to the casino

Ugens bedste kamp week 11

Mahomes

Når Patrick Mahomes ikke laver nogen interception, er Kansas City Chiefs næsten uovervindelige. I Mahomes’ karriere som QB i kansas er de 28-4 i den regulære sæson, når Mahomes ikke kaster en interception. I øjeblikket har Chiefs vundet de sidste 16 kampe hvor han har undgået dette.

Så hvis du er Cowboys, er gameplanen ret enkel. Hvis du vil have en chance for at vinde kampen, skal du tvinge den tidligere MVP til at lave fejl. Ikke tilfældigt, da Kansas City tabte fire af deres seks kampe fra uge 2 til uge 7, kastede Mahomes ni interceptions. I deres nuværende stime har han kun kastet en hvilket har betydet tre sejre i træk.

Det er klart, at det er almindeligt kendt, at hold kommer til at vinde mere, når deres quarterback ikke laver interceptions, det ved alle. Men især dette Chiefs-hold har ikke råd til, at deres stjerne-quarterback laver fejl, fordi det afslører, hvor dårligt deres forsvar er. I deres tre nederlag mod Ravens, Chargers og Bills kastede Mahomes i alt fem interceptions. Kansas City-forsvaret tillod i alt 104 point i disse tre kampe, et gennemsnit på næsten 35 ppg. I denne uge vil Cowboys drage fordel af det kæmpende Kansas City-forsvar og komme hurtigt i gang. Dette vil tvinge Mahomes og resten af Chiefs-offensiven til at spille et spil påvirket af de er bagud, hvilket i sidste ende vil resultere i, at han begår fejl.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Prescott

Efter en hård kamp mod Broncos for lidt over en uge siden, satte Dak Prescott enhver tvivl til ro med sin præstation søndag mod Falcons. Querterbacken var fantastisk og fuldførte 77 % af sine afleveringer i 296 yards og to touchdowns.

I denne uge kommer Prescott op imod et Chiefs-forsvar, der virkelig har kæmpet mod kaste angrebet. Kansas City har kun holdt tre hold under 249 pasningsyards og tilladt 300+ passing yards hele tre gange. En ting, som Kansas City-forsvaret kan lide at gøre, er blitz. Chiefs har den sjette højeste blitzprocent (31,9 %) i football og har i alt blitzet quarterbacken 118 gange. Dette burde være musik i Dak Prescotts ører, da han har været en af, hvis ikke den bedste, quarterback i football mod blitzen denne sæson.

Prescott har den højeste offensive rating (84,1) af enhver quarterback i football, mens han er under pres, og har flest touchdown-afleveringer (15) mod blitz i ligaen. Så han burde have det fint mod Chiefs mange blitz. Kansas City vil bringe pres i et forsøg på at tvinge Prescott til at kaste tidligt inden spillet udvikler sig. Dette tror jeg vil være en kæmpe fordel til Dak og Cowboys. Men lad os se hvad denne uges spil er.

Kampens spil: Dallas Cowboys Kamplinje

Jeg forventer, at Dallas Cowboys vil dominere Chiefs på søndag. Dette Chiefs-forsvar kan simpelthen ikke modstå Cowboys’ kraftfulde angreb, så Mahomes og kompagni vil spille bagud fra starten. Dette vil få Mahomes til at skulle ud i sværere kast hvor chancerne for interceptions stiger i forsøget på at lave nogle store spil, som i sidste ende spiller perfekt ind i Cowboyens forsvarsstrategi. Odds 2.20 er af disse årsager for højt.

Rigtig god kamp

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top