The perfect guide to the casino

Dagens bet: Rams vinder stort

Skal du tjene en lille skilling på NFL, så læs med her.

Et spred på 7,5 point er et grimt tal, når man spiller på NFL, men Rams burde have en chance for at vinde denne kamp stort på grund af Derrick Henrys skade, som tegner til at blive et kæmpe problem for Titans. Han havde trods alt tegnet sig for næsten 80 procent af Tennessees rushing yards og løbet bolden 211 gange mod 11 fra holdets andre RB før han brækkede sin fod. Men hvor stor en effekt vil det have? Det er svært at vide præcist i betragtning af, at han kun har gået glip af én kamp, siden han blev fuldtidsstarter i 2019. Når det er sagt, hvis man ser på Titans præstation, når Henry ikke har været effektiv, tegner det et dystert billede for Tennessee.

Siden 2019 har Titans postet en rekord på 4-8 i kampe, hvor Henry ikke løber i mindst 80 yards. Det inkluderer tabet på 38-28, de led mod Saints i 2019, da Henry sad ude med en skade. Det ville være én ting at stole på Titans, hvis de havde en dygtig erstatning for Henry, men deres backfield er i ruiner uden ligaens bedste running back. Journeyman Jeremy McNichols og 36-årige Adrian Peterson figurerer som lederne af den nye backfield, men begge blegner i forhold til Henry, som er NFL’s bedste running back, når han ikke er skadet.

Jeg glemte jeg at nævne, at de møder sig et Rams-forsvar, der rangerer som nummer 11 mod løbet i år (103,4 yards tilladt pr. kamp) og lige har tilføjet tre gange All-Pro Von Miller til deres forsvar? Rams burde have en god chance for at gøre Titans’ rushing offence tandløst. Kan du huske, hvad der skete sidste gang et godt NFC West-hold gjorde det mod Titans? Henry havde sæsonens laveste rushing yards med 59 mod Cardinals i uge 1.

Ryan Tannehill kan blive bedt om at gøre for meget mod Rams. Han har før bevist, at hans tvivlere tager fejl, men jeg er bestemt ikke villig til at stole på ham uden Henry. Titans er et andet hold i denne uge uden Henry, en primetime-kamp, hvor nyerhvervede Von Miller får sin Rams-debut mod et hold, de vil tvinge til at kaste bolden? Bliv ikke overrasket, hvis dette ender med en tocifret sejr. Los Angeles Rams har taget for sig mod svage hold som Texans og Bears tidligere på året. De møder et hold som nævnt, der ikke har nogen RB1. Matchupet favoriserer også Rams, når man overvejer de store spil, som Rams WR kan lave ud af ingenting fra deres wide receivere. Jones og Brown er en talentfuld WR-gruppe, men forventer, at Rams vinder stort søndag aften. Kirsebæret på toppen er, at de spiller hjemme.

Kampens spil: Rams 7.5

OVERSIGT

Scroll to Top