The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Målrigt opgør mellem Arsenal og Aston Villa

Oddsforslag: Begge hold scorer

Kampen kan streames hos Bet365.

Denne fredag aften får Arsenal hjemme på Emirates Stadium besøg af Aston Villa i Premier League, og der venter et seværdigt og formentligt også målrigt opgør.

Således er det to mandskaber som har haft en svær start på sæsonen, som brager sammen i et længeventet opgør. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Efter sæsonens første otte kampe har Arsenal vundet tre, spillet to uafgjort og tabt tre. Det er også blot blevet til syv scoringer, mens de har indkasseret 12.

Aston Villa derimod står noteret for tre sejre, mens det er blevet til én uafgjort og fire nederlag. De har dog scoret hele 12 mål, mens de også har indkasseret 12.

Det er altså ligaens nummer 12, som får besøg af ligaens 13. plads, hvorfor det bliver uhyre spændende på Emirates Stadium.

I fire ud af de seneste fem Premier League-kampe har Arsenal scoret, mens det for Aston Villas tilfælde er i tre ud af de seneste fem.

Derfor er dagens spilforslag:  Begge hold scorer

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.66

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 333 kr.

Overskud: 133 kr.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Modtag nyheder, spilforslag og meget mere!

Indtast venligst din email

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Arsenal redder uafgjort i sidste sekund i London-opgør

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top