The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Ustoppelige Bayern München fortsætter

Oddsforslag: Bayern München vinder

Kampen kan streames hos Bet365.

Champions League er tilbage i denne uge, og denne onsdag aften får Benfica hjemme på Estádio da Luz besøg af mægtige Bayern München, og der venter et seværdigt og formentligt også målrigt opgør.

Således er det én af verdens bedste mandskaber som besøger Benfica i aften i et længeventet opgør. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Bayern München har som altid set skræmmende ud i denne sæson, hvor især Robert Lewandowski har stjålet samtlige overskrifter med sine mange mål. Han er vel nok verdens bedste angriber lige for tiden, mens også de andre offensive profiler har fået gang i målstøvlerne igen. I weekenden var storklubben således foran med 5-0 inden pausen mod Bayer Leverkusen.

Benfica har også fået en god start på sæsonen i både den portugisiske liga og Champions League, men de ligner et mandskab som lige mangler det sidste, hvorfor de får det ualmindeligt svært mod Bayern Münchens offensive kræfter i aften.

Derfor er dagens spilforslag: Bayern München vinder

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.40

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 280 kr.

Overskud: 80 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bayern München ydmyger Leverkusen i tysk topbrag: Se alle målene her

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

Scroll to Top