The perfect guide to the casino

Liverpool – Chelsea: Spilforslag, holdnyheder og optakt

To af Premier Leagues potentielle titeludfordrere mødes på Anfield, når Liverpool tager imod Chelsea i et længe ventet opgør på Merseyside. Fortsæt med at læse for at se vores optakt til Liverpool – Chelsea samt forudsigelser og spilforslag.

INFORMATION:

Liga: Premier League
Bookmaker: Bet365
Sted: Anfield
Beliggenhed: Liverpool
Dato: 28. august 2021
Tid: 18:30
TV: TV3+ & Viaplay

Hos Oddsprofit kan du blive endnu mere klar til opgøret

SPILFORSLAG:
Liverpool vinder – Odds 2.45
Chelsea vinder – Odds 2.90
Uafgjort – Odds 3.30
Over 2.5 mål – Odds 1.90
Under 2.5 mål – Odds 1.90

LIVERPOOL – CHELSEA: NØGLETAL
– Chelsea har vundet seks af deres otte møder mod andre medlemmer af Premier Leagues ‘Big Six’ siden Tuchels ankomst.
– Chelsea har blot tabt én gang i ti Premier League-kampe på udebane med Tuchel som træner.
– Liverpool har mistet point i ni af deres sidste 13 Premier League-kampe på Anfield.
– Mohamed Salah har et gennemsnit på 5,0 skudforsøg pr. Premier League-optræden i denne sæson.

Oddsprofit leverer hver dag spilforslag fra nogle af Danmarks bedste eksperter

LIVERPOOL – CHELSEA: OPTAKT

I Premier Leagues første sværvægtskamp i den nye sæson brager Liverpool og Chelsea sammen på et formentlig elektrisk Anfield, hvor den vilde stemning blot vil gøre kampen mellem de to titelkandidater bedre.

Jürgen Klopps tropper har sejret i begge deres kampe indtil videre i Premier League-sæsonen, hvor de har mødt Norwich og Burnley. De har derfor allerede opbygget momentum efter nogle lette kampe.

Liverpool slog Norwich med 3-0, før de hentede en behagelig 2-0-sejr over Burnley, som kunne være endt med flere mål, hvis værterne fra Merseyside havde været skarpere foran mål.

Sidste sæsons Champions League-vindere fra Chelsea har måske set endnu mere imponerende ud end Liverpool indtil videre, da de fulgte op på deres rutinemæssige 3-0-sejr over Crystal Palace i åbningskampen med en sikker sejr over Arsenal i seneste runde.

The Blues slog således deres London-rivaler på Emirates Stadium uden problemer, da de reelt lukkede kampen efter 35 minutter med mål af Romelu Lukaku og Reece James.

Lukakus individuelle kamp med Liverpool-forsvarsspilleren Virgil van Dijk bliver uden tvivl afgørende for resultatet af selve opgøret.

Liverpools form på Anfield i sidste sæson var bemærkelsesværdig dårlig, da de mistede point i ni af deres sidste 11 kampe på Anfield. Jürgen Klopp vil derfor uden tvivl håbe, at tilhængere på tribunen igen vil bidrage til at vende det til sejre, selvom Chelsea har værktøjerne til at frustrere de tilbagevendende fans på lægterne.

Siden ansættelsen af den talentfulde taktiker Thomas Tuchel har Chelsea blot tabt én kamp på udebane. Samtidig har Chelseas historik mod andre medlemmer af Premier League’s “Big Six” har været eksemplarisk, siden tyskeren blev ansat i januar.

Chelsea har således vundet seks af deres sidste otte møder med Premier League’s “Big Six”, og Tuchel vil være desperat efter at overliste sin landsmand Jürgen Klopp lørdag aften.

Hos Oddsprofit kan du modtage daglige spilforslag

LIVERPOOL – CHELSEA: FLERE SPILFORSLAG

Uafgjort eller Chelsea vinder – Odds 1.53

Chelseas Premier League-historik siden Thomas Tuchels ankomst har været skræmmende, men The Blues opgør mod Premier League’s “Big Six” er endnu vildere.

Et afkast på seks sejre fra otte møder mod ligaens største navne i sidste sæson var en utrolig bedrift, og Chelsea viste i deres dominerende præstation mod Arsenal i sidste uge, at de er blevet endnu bedre i løbet af sommeren.

For Liverpool er lørdagens kamp en chance for at genetablere sig som ægte titelkandidater, selvom de blev slået på Anfield af Tuchels Chelsea-mandskab i marts.

Chelsea spiller med stor tillid i øjeblikket, og der er god mulig for, at de forlader Anfield i aften uden et nederlag. Dobbeltchancen på odds 1.53 efterlader formentlig en masse muligheder for profit.

Mohamed Salah over 2.5 skud – Odds 1.72

Mohamed Salah har set skarp ud i de første uger af den nye Premier League-sæson, og egypterens skudstatistik har været særligt høj.

Salah mønstrede et iøjnefaldende 5.0 skud i begge sine optrædener mod Norwich City og Burnley, og den 29-årige superstjerne har forsøgt sig fra alle mulige vinkler indtil videre.

Den tidligere Chelsea-kantspiller vil være fast besluttet på at slå sine tidligere arbejdsgivere lørdag aften, og oddsene på at han sender over 2.5 skud afsted ser ekstremt gunstige ud, når man kigger på hans statistik for denne sæson indtil videre.

Bliv klogere på opgøret lige her hos Oddsprofit

LIVERPOOL – CHELSEA: HOLDNYHEDER

Liverpool

Curtis Jones kommer ikke i aktion for Liverpool mod Chelsea, mens Fabinho og James Milner også betragtes som tvivlsomme.

Andrew Robertson skulle dog være klar igen, da han har været med til træning hele ugen.

Skadet: Curtis Jones

Karantæne: Ingen

Chelsea

Christian Pulisic og Ruben Loftus-Cheek forventes ikke at spille nogen rolle, efter at de returnerede positive COVID-19-tests.

N’Golo Kante vendte tilbage til bænken mod Arsenal i sidste uge, og franskmanden forventes at være med fra starten på Anfield.

Skadet: Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek

Suspenderet: Ingen

OVERSIGT

Scroll to Top