The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: AC Milan får besøg af Inter i kampen om førstepladsen

Oddsforslag: Begge hold scorer

Kampen kan streames hos Bet365.

Søndag eftermiddag tager AC Milan hjemme på San Siro imod Inter i det 299. Derby della Madoninna i kampen om førstepladsen i Serie A, og det bliver derfor et opgør mellem nummer et og nummer to i tabellen.

Som sagt bliver det et opgør mellem to hold, som ligger side om side i tabellen. Inden opgøret er værterne fra AC Milan således placeret på 2. pladsen, mens gæsterne fra Inter er placeret på 1. pladsen. AC Milan står noteret for 49 point efter de første 22 kampe, mens Inter har 50 point efter samme antal kampe. Formmæssigt ser det rigtig godt ud for begge mandskaber, da AC Milan har vundet tre og tabt to i de seneste fem Serie A-kampe, mens Inter har vundet fire og spillet én uafgjort.

Gratis livestream af braget mellem AC Milan og Inter: Sådan ser du opgøret

Begge klubber er således ved, at skubbe Juventus af tronen i Serie A, og søndagens opgør kan meget vel i sidste ende afgøre mesterskabet. Da de to klubber i liga-regi mødte hinanden senest tilbage i oktober, sejrede AC Milan med 2-1. I slutningen af januar mødte de to klubber hinanden igen, men denne gang var det i Coppa Italia, hvor Christian Eriksen gjorde det onde ved AC Milan med sin scoring på direkte frispark til 2-1 i kampens sidste sekund.

I fire ud af de seneste fem opgør i alle turneringer mellem de to klubber er begge mandskaber på måltavlen. I fire ud af de seneste fem kampe for AC Milan i alle turneringer er de kommet på måltavlen, mens Inter også har scoret i fire ud af deres seneste fem kampe i alle turneringer.

Derfor er dagens spilforslag: Begge hold scorer

Spilletidspunkt: Søndag kl. 15:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.67

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 334 kr.

Overskud: 134 kr.

Gratis livestream af braget mellem AC Milan og Inter: Sådan ser du opgøret

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Zlatan forklarer sin succes: knæbøjninger, sund kost og privat chauffør.

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top