The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Liverpool får besøg af Everton i Merseyside-derby

Oddsforslag: Flest mål i anden halvleg

Kampen kan streames hos Bet365.

Lørdag aften tager Liverpool hjemme på Anfield imod Everton i et længeventet Merseyside-derby i Premier League, og det bliver et opgør mellem to klubber, som altid leverer god underholdning når de møder hinanden. ‘The friendly derby’ byder således altid på hårdt spil, og til tider vælter det også ind med mål.

Det bliver samtidig et opgør mellem to hold, som ligger side om side i tabellen. Inden opgøret er værterne fra Liverpool således placeret på 6. pladsen, mens gæsterne fra Everton er placeret på 7. pladsen. Liverpool står noteret for 40 point efter de første 24 kampe, mens Everton har 37 point efter blot 23 kampe. Formmæssigt ser det skidt ud for begge mandskaber, da Liverpool har tabt de seneste tre Premier League-kampe i streg, mens det før det blev til to sejre i streg. Everton har i de seneste fem Premier League-kampe tabt tre, spillet én uafgjort og tabt én.

Læs også: Fodboldekspert holder ved vild forudsigelse: DERFOR bliver FCK mestre

Begge hold har haft en turbulent tid siden årsskiftet, men når de to klubber mødes er stillingen og formen ofte ligegyldig. Merseyside-derbyet har nemlig ofte sit eget liv, og i aftenens kamp er der ekstra meget på spil for begge mandskaber, da ingen af holdene kan tåle at tabe mange flere point, hvis de fortsat vil holde jagten om top fire i live. Samtidig er der formentlig fortsat dårlig stemning blandt mandskaberne siden det omvendte opgør tilbage i oktober, hvor Everton-spilleren Jordan Pickford fik ødelagt Virgil van Dijks sæson samtidig med, at Thiago var skadet i et par måneder efterfølgende efter en vanvittig tackling af Richarlison.

Derfor er dagens spilforslag: Flest mål i anden halvleg

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18:30.

Bookmaker: Bet365

Odds: 2.00

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 400 kr.

Overskud: 200 kr.

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Husker du? Da Liverpool bankede Everton 5-2 i hæsblæsende Merseyside-derby.

Læs også: TV-ekspert voldsomt bekymret over FC Nordsjælland

Læs også: Medie afslører: Her er Liverpools største transfermål til sommer

Se også: Superliga-stjerne i pinligt film – Se det her

Se også: Ekspert: 17-årig Vejle-komet nærmer sig landsholdet

OVERSIGT

Scroll to Top