The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Bliv klar til Super Bowl

Bliv klar med hele tre spilforslag til Super Bowl.

Kampen kan streames hos Bet365.

Super Bowl LV (55) er lige om hjørnet og duellanterne i årets Super bowl er klar til deres livs kamp. Vi har tidligere i sæsonen haft selvsamme kamp i uge 12, hvilket har hjulpet på analysen til årets finale. Allerede inden kampen fløjtes i gang er der skrevet historie, da Tamba Bay Buccaneers som det første hold nogensinde har home field advantage.

Under kampen vil der være nogle utrolig vigtige matchups som vil have stor betydning for kampen. Den fremtidige Hall of Famer Patrick Mahomes går ind til sin anden Super Bowl i træk med Kansas City Cheifs, og sammen med sin offense har de formået at lave 64 touchdowns inkl. Playoffs. Chiefs gode offense ledet af Patrick Mahomes leder os frem til det første bet.

Sæsonens første opgør mellem Chiefs og Tamba Bay Buccaneers endte 27-24 til Chiefs og Mahomes endte med en statline på 37/49 for 462 Passing Yards, (sæsonrekord) med 3 touchdowns til følge og 0 interceptions. 10 gange endte Chiefs med 30+ point når Mahomes var starter. I Championship game kom han tilbage fra concussion protocol og leverede en pragtpræstation. Han taber samtidig med stor sandsynlighed sæsonens MVP til Aaron Rodgers og det tror jeg er det sidste Mahomes mangler for at ville lave en fantastisk præstation, som vi så det i sidste års kamp hvor man blev Super Bowl LIV MVP.

Derfor er første spilforslag: Mahomes Over 2.5 Kastede Touchdowns

Spilletidspunkt: Mandag kl. 00:30.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.66

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 332 kr.

Overskud: 132 kr.

Efter vi så Mahomes udgå pga. concussion protocol var han i championship kampen mod Buffalo Bills noget mindre undvigende og blev inde i lommen noget mere end vi tidligere har set ham. Han endte med 5 yards inkluderende her at han tog et knæ som kaldt for -1 Yard. Chiefs har ikke behov for at Mahomes skal ud og løbe for meget og samtidig er det utrolig vigtigt at man ikke mister sin bedste spiller til et farligt hit. Samtidig har han lidt af turf toe som gør man ikke kan foretage hurtige vendinger hvilket er en stor hindring. Derfor forventer jeg ikke vi får Mahomes at se alt for mange gange ude foran line of scrimmage da sandsynligheden for skaderne genopstår stiger markant. Derfor bliver det næste spil på Super Bowl

Derfor er andet spilforslag: Mahomes Under 22.5 Rushing yards 1.90

Spilletidspunkt: Mandag kl. 00:30.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.83

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 366 kr.

Overskud: 166 kr.

Sidste spil er lidt et gimmick spil men synes værdien klart er at finde. I løbet af 2020 sæsonen var der de to trænere imellem 6 challenges som man kender i bl.a. tennis. Andy Reid, træneren for Kansas City Chiefs havde bare en enkelt men med 100%. Noget anderledes for Bruce Arians med 5 challenges med en 60% succesrate. Det giver samlet set en succesrate på 66,67%. Under Super Bowl 55 vil der være replays på storskærme og tanken om at miste en potentiel kampafgørende timeout vil få coaches til at tænke sig om en ekstra gang inden de smider det røde challenge flag. Jeg er usikker på om det er en medarbejder fra Tamba Bay Buccaneers der styrer storskærmene. I det tilfælde hvor det er gældende vil jeg mene at vi har en rigtig fint spil med god betvalue da replays for Tamba Bay vil blive vist så hurtigt som muligt. Andy Reid forventer jeg kun smider et flag hvis det er helt tydeligt at der er sket en fejl hvilket taler for spillet.

Derfor er tredje spilforslag: Resultat af første coaches challenge  Play Overturned

Spilletidspunkt: Mandag kl. 00:30.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.90

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 380 kr.

Overskud: 180 kr.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Oddsprofit.

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Football ABC: Så simpel er ‘verdens bedste sport’ – få hele guiden her.

Læs også: Stor interesse for Brøndby-stjerne: ‘Min agent har selvfølgelig hørt noget og fortalt nogle ting’

Læs også: CV vild med to Superliga-transfers: Hylder rivalerne og SønderjyskE

Læs også: Dortmund udviser interesse i Ajax-målmand

Læs også: Barcelona og Real i kamp om eksil-spanier

Læs også: Carsten V. Jensens store scoop: Belgiske klubber jagter Brøndby-signing

Læs også: Brøndby-chok: Her er Andreas Maxsøs frikøbsklausul

Læs også: Steinlein havde kig på Lerager – ‘Alt for dyr’

Se også: Lagde du mærke til det? Brøndby-træner giver KÆMPE skideballe til Rosted

OVERSIGT

Scroll to Top