Odds-forslag: FCM kommer i Champions League – og DU får mere end dobbelt op

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC Midtjylland – Slavia Prag – FCM kvalificerer sig

– Så kommer årets vigtigste kamp for FC Midtjylland, der står med muligheden for at komme i det forjættede land: Champions League. FCK (fire gange), FCN, AaB og Brøndby har alle været der, og blandt andet derfor er det en prioritet for klubben at kvalificere sig. Men de vigtigste årsager er naturligvis den sportslige prestige, den sportslige udfordring og de mange rare millioner, der venter, hvis det lykkes at komme i gruppespillet.

– Det er danske holds lod i europæisk fodbold, at de ikke bare kan satse på at udscore modstanderen. Det har de slet ikke spillerne til, så de må bære sig mere listigt ad. Derfor er udgangspunktet en kontrolleret defensiv. Det har foreløbig fungeret fint for FCM, der holdt nullet i første kvalifikationskamp (anden kvalifikationsrunde) mod Ludogorets Razgrad i Bulgarien (1-0) og hjemme mod Young Boys fra Schweiz (3-0) samt den første kamp ude mod Slavia Prag (0-0).

– I den hjemlige turnering har der været et bump på vejen, fordi de danske mestre tabte ude mod Sønderjyske. Hjemme er holdet dog anderledes stærke og har vundet to ligakampe samt altså mod Young Boys uden at indkassere mål.

– Risikoen for FCM består i, at Slavia Prag får scoret et vigtigt udebanemål. FCM skal vinde eller spille 0-0 og tage sejren i den forlængede spilletid eller i straffesparkskonkurrencen. Med 0-0 i første kamp går Slavia Prag videre med sejr eller uafgjort med målscoring, og det er sikkert derfor, de regnes for små favoritter til at gå videre af bookmakerne.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– De tjekkiske mestre har også en større europæisk erfaring end deres danske modpart. I Europa League i 2018 slog de Europa League-kongerne fra Sevilla ud i ottendedelsfinalen, og i sidste sæson var holdet med i Champions League, hvor de dog var i en meget hård pulje med italienske Inter, spanske FC Barcelona og tyske Borussia Dortmund. Det lykkedes at spille uafgjort i Milano, og det kostede i sidste ende Inter den videre kvalifikation. Senere spillede Slavia Prag også uafgjort mod FC Barcelona, men da var de spanske mestre allerede sikre på kvalifikation, mens Slavia Prag var slået ud af turneringen.

– Tilskuere eller ej – og der kommer ikke nogen – så falder Slavia Prag noget i styrke på fremmed græs. Siden 2007 har Slavia Prag spillet 12 kampe på udebane, og det er kun blevet til gevinst en enkelt gang.

– I den hjemlige liga er holdet dog startet godt med 13 point i de første fem kampe. Ærkerivalerne fra Sparta Prag fører imidlertid rækken, da de har lagt fra land med maksimumpoint indtil videre.

– Onsidebetting giver odds 2,15 på, at FCM klarer skærene – eventuelt efter forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence. Da FCM trods alt virker som et lidt stærkere hold i en ellers meget lige dyst, er det et attraktivt bet. Det er let at forestille sig, at det ikke bliver en målfest af de store, og under 2,5 mål giver odds 1,58. Men det er i underkanten, for hvis der først går hyl på bylden, bliver det andet hold nødt til at jagte – med risiko for at løbe ind i kontrakniven. Et bedre spil kan være: Begge hold scorer NEJ. Det giver odds 1,76.

Spilletidspunkt: Onsdag klokken 21.00

Sådan ligger de

FC Midtjylland nummer 4 i Superligaen (V2 U0 T1)
Slavia Prag nummer 2 i HET Liga (V4 U1 T0)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,15

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 215 kroner

Overskud: 115 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se højdepunkter og mål fra FCMs seneste sejr over Randers FC i Superligaen).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top