Oddsforslag: Daniel Wass og co. får det svært i år – men det er godt for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Real Sociedad – Valencia – Real Sociedad vinder

– Der er ikke så mange interessante kampe denne tirsdag, så vi er taget et smut til Spanien, hvor der er et par kampe i La Liga. Den ene af dem er med to af de klubber, der traditionelt er i sub-toppen – altså under FC Barcelona og de to store Madrid-klubber.

– Real Sociedad er et ret solidt mandskab, og de er kommet fornuftigt fra start. De er ubesejrede i de første tre kampe, og de har bl.a. spillet uafgjort med Real Madrid.

– I sidste sæson blev Real Sociedad nummer seks, og det rækker til kvalifikation til Europa League.

– Klubben fra kystbyen scorede i sidste sæson 1,74 mål i snit på hjemmebane. Der må være gode muligheder for, at de også scorer her. I den tilsvarende kamp i sidste sæson vandt Real Sociedad 3-0.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– I forrige sæson kvalificerede Valencia sig til Champions League, men i sidste sæson gik det knap så godt for Daniel Wass og co. Holdet blev nummer ni, kvalificerede sig ikke til Europa, og de nåede at have tre forskellige trænere. Nu har den tidligere Watford-manager, Javi Gracia, overtaget jobbet.

– Ingen spansk elite-klub har haft så mange corona-tilfælde som Valencia, der også er hårdt ramt på pengepungen. Det vil være en overraskelse af de store, hvis klubben slutter i toppen i denne sæson.

– Sæsonstarten har været nogenlunde, for Valencia har vundet en kamp, spillet en uafgjort og tabt en kamp. Men de har indkasseret fem mål i de tre kampe. Og de har ikke været gode på udebane siden corona-pandemien. Tilskuere eller ej – og der kommer ikke nogen i Spanien, som er hårdt ramt af pandemien – så har Valencia tabt seks ud af de seneste syv kampe på fremmed græs.

– Onsidebetting giver 1,55 på sejr til Real Sociedad. Det er ikke så meget, men vi prøver at gå efter det alligevel. Der må være gode chancer for, at det bet går hjem.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 19.00

Sådan ligger de

Real Sociedad nummer 3 (V1 U2 T0)
Valencia nummer 5 (V1 U1 T1)

(Holdene i La Liga har ikke spillet lige mange kampe)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,55

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 310 kroner

Overskud: 110 kroner

(Du kan se og høre et interview med Daniel Wass øverst på denne side).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top