Odds-forslag: Målfest i topbraget i Liverpool – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Liverpool – Arsenal – begge hold scorer JA

– Everton og Leicester er gået i udbrud i Premier League med tre sejre i de tre første kampe, men Liverpool og Arsenal har også begge maksimumpoint med to sejre i de første runder. Mindst den ene af storklubberne mister dog denne rekord mandag, for her tørner de sammen på Anfield.

– Liverpool er ubesejrede i Premier League på hjemmebane siden maj 2017- eller mere præcist udtrykt: 60 kampe. Det er den tredjelængste serie som ubesejrede på hjemmebane nogensinde i engelsk fodbold. Chelsea (2004-08) har rekorden med 86 kampe, mens Liverpool (1978-80) selv er nummer to med 63 kampe på stribe uden nederlag på eget græs.

– Liverpool har vundet de sidste fire hjemmekampe mod Arsenal.

– Arsenal vandt til gengæld sidste gang, de to hold mødte hinanden (på Emirates Stadium i London). Det var Arsenals første sejr i ti kampe over Liverpoo. De forrige ni kampe var endt med fire uafgjorte og fem nederlag). Og med til historien om sejren i juli i år hører, at Liverpool i kampen forinden matematisk havde sikret sig Premier League-titlen.

– Liverpool har scoret i samtlige Premier League-kampe siden 0-0 mod Manchester City i oktober 2018 (35 kampe).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Teknisk set vandt Arsenal også, da de to hold senest mødte hinanden. Det var Community Shield-kampen på Wembley tidligere på måneden, som sluttede 1-1. Arsenal vandt straffesparkskonkurrencen 5-4 (Du kan se alle målene på videoen øverst på siden).

– Arsenal har til gengæld ikke vundet i 27 udekampe i Premier League mod de øvrige klubber, der normalt regnes i top-6 (Liverpool, Tottenham, Chelsea og Manchester-klubberne). Sidste sejr på udebane over en af disse fem klubber var 2-0 over Manchester City på Etihad Stadium i 2015.

– Mens sidste efterår var skrækkeligt for Arsenal, så har der været fremgang i 2020. De har scoret i 15 af de seneste 16 kampe i alle turneringer, og ud af de seneste seks kampe i alle turneringer, har Arsenal lavet mindst to mål i de fem.

– Der er tradition for mange mål, når Liverpool og Arsenal mødes. Begge hold har scoret i alle de seneste otte kampe, når de har mødt hinanden.

– Onsidebetting giver odds 1,51 for mere end 2,5 mål, og det er lige i underkanten. Så er det alligevel bedre at spille på, at begge hold scorer til odds 1,60. Liverpool må være favoritter, men odds 1,54 er også for lidt, når man tager Arsenals fremgang – der bl.a. inkluderer sejr i FA Cup-finalen – i betragtning. Sejr til Liverpool i dagens kamp kombineret med, at begge hold scorer, kan man få til odds 2,50.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.00

Sådan ligger de

Liverpool nummer 4 (V2 U0 T0)
Arsenal nummer 3 (V2 U0 T0)

(holdene har ikke spillet lige mange kampe i Premier League)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,60

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 320 kroner

Overskud: 120 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top