The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målfest mellem Manchester City og deres onde ånd

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Wolverhampton – Manchester City – begge hold scorer JA

– Omsider kan Manchester City også som det sidste hold komme i gang med sæsonen i Premier League. De var oversiddere i første runde, fordi de nåede helt frem til kvartfinalen i Champions League, hvor de overraskende blev slået ud af Lyon.

– En udebanekamp mod Wolverhampton er dog ikke just den nemmeste kamp for Manchester City at indlede med. Wolverhampton er et solidt hold, der nåede frem til kvartfinalen i Europa League, hvor de tabte til de senere vindere fra Sevilla. I Premier League blev de nummer syv, og de var uheldige med ikke at få en ny tur i Europa.

– På eget græs scorede Wolverhampton i 16 ud af deres 19 hjemmekampe i sidste sæson.

– Wolverhampton viste sig som Manchester Citys onde ånd i sidste sæson, hvor de vandt over de dengang forsvarende mestre i begge kampe og scorede tilsammen fem mål imod dem. Manchester United vandt også begge ligakampe mod Manchester City, men dem fik City samlet skovlen under i semifinalerne i Carabao Cup.

. I denne sæson har Wolverhampton været i kamp en enkelt gang. Det blev til en ganske fornuftig start i form af en sejr på 2-0 ude over Sheffield United.

– Wolverhampton har ikke tabt deres første hjemmekamp i de seneste ti sæsoner. Det kan de nu godt risikere her, men vi tror omvendt på, at de godt kan finde frem til målet.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Manchester City var skånselsløse i sidste sæson mod bundholdende og midterholdene. Når modstanden blev skrap, havde de det noget sværere. I de 12 kampe mod de øvrige hold i top-7 tabte Manchester City de syv, og det kostede i sidste ende muligheden for at følge med Liverpool.

– Sæsonen fremstod alt i alt som lidt af en skuffelse for den stor-satsende klub med en andenplads i ligaen, en kvartfinaleplads i Champions League og en semifinaleplads i FA Cup’en – og så et enkelt trofæ i Carabao Cup. Sæsonen forinden havde Manchester City vundet Premier League, FA Cup og Carabao Cup.

– Til gengæld må man sige, at Manchester City sluttede Premier League af med stil. De sidste fem kampe vandt Manchester City med en samlet score på 21-1.

– Adskillige spillere har været kædet sammen med Manchester City, men faktisk har klubben været forbavsende passive på transfermarkedet. Eneste helt oplagte forstærkning af holdet er købet af den hollandske midterforsvarer, Nathan Aké fra Southampton.

– Kun i tre udekampe i sidste sæson lykkedes det ikke for Manchester City at score. Det var mod Manchester United (0-2), Southampton (0-1) og Tottenham (0-2). Manchester City scorede i gennemsnit 2,36 mål i deres udekampe i sidste sæson, så der skulle være en fair chance for, at de også scorer her.

– Onsidebetting giver odds 1,95 på, at begge hold scorer, og det odds napper vi gerne. Ud af de hidtil 16 spillede kampe i Premier League i denne sæson er der endnu ingen, der er endt uafgjort, men det kommer jo nok på et tidspunkt. Er man fræk, kan man prøve at gå efter krydset i denne kamp til odds 4,60.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.15

Sådan sluttede de

Wolverhampton nummer syv (V15 U14 T9)
Manchester City nummer to (V26 U3 T9)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,95

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 292,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se et sammenklip af Manchester City-kreatøren Kevin De Bruynes bedste aktioner fra sidste sæson).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top