The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i derbyet – men det kan DU tjene på

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FCK – Brøndby – under 2,5 mål

– FCK og Brøndby står over for det mærkeligste derby i mange år. Der skal spilles i Parken – men kun for 500 mennesker på grund af corona-pandemien. Da der også skal være plads til presse, officials med mere, bliver det en kamp for meget få rigtige fans.

– Begge klubber lagde fra land med 3-2. Men Brøndby vandt over FCN, mens FCK tabte med de samme cifre på udebane mod OB.

– I det hele taget har FCK i 2020 været en skygge af sig selv. I forårets mesterskabsslutspil vandt klubben kun en ud af de første otte kampe – hjemme mod AaB – inden det med hiv og sving blev til sejre hjemme over FCN og ude over AaB i de sidste kampe, så det trods alt lykkedes at sikre sig sølvmedaljer efter suveræne FC Midtjylland.

– Senest lykkedes det at gå videre i Europa League ved at eliminere den tidligere svenske storklub, IFK Göteborg. Også dette skete med lodder og trisser, da svenskerne kom foran. Men på mål af Robert Mudrazija og Jonas Wind lykkedes det trods alt for FCK at vinde 2-1.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Brøndby er handicappet af at måtte undvære både den offensive midtbanespiller, Rezan Corlu, og forsvars-krumtappen Andreas Maxsø, der begge har karantæne.

– De to hold mødtes fire gange i sidste sæson. I grundspillet vandt Brøndby hjemme – men tabte på udebane. I mesterskabsslutspillet blev det 1-1 i Brøndby og 0-0 i Parken i en kamp, hvor Brøndby spillede klart bedst og burde have vundet.

– Med FCKs indledende nederlag er det sandsynligt, at de griber kampen forsigtigt an, da de meget nødigt vil stå på nul point efter to kampe. Brøndby vil på forhånd også gerne sælge kampen for et enkelt point. På den baggrund er det sandsynligt, at det bliver en målfattig affære, selvom begge hold spillede femmålskampe i første runde.

– På den baggrund er et bet på under 2,5 mål til odds 2,10 hos Onsidebetting ganske fint. Krydset – som bestemt ligner et sandsynligt udfald – kan erhverves til odds 3,75, og selvom det er farligt at spille krydser, så er det en overvejelse værd. Er man lidt fræk, kan man spekulere i, at FCK har spillet i Sverige torsdag og derfor måske er lidt trætte. Sejr til Brøndby med pengene tilbage ved uafgjort kan man få til det attraktive odds 2,80.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 12.00

Sådan sluttede de

FC København nummer to (V21 U5 T10)
Brøndby nummer fire (V16 U8 T12)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,10

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 210 kroner

Overskud: 110 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se mål fra de vildeste derbyer).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top