The perfect guide to the casino

Oddsforslag: West Ham taber igen til skrækmodstanderen Arsenal – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Arsenal – West Ham – Arsenal vinder

– Premier League er i fuld gang igen, og nogle vil i dag nok gå efter, at Manchester United skal vinde over Crystal Palace. Men det giver lidt for lidt i odds, så vi napper i stedet den sene kamp mellem Arsenal og West Ham.

– Arsenal havde en skrækkelig sidste sæson, hvor den tidligere mesterklub længe rodede rundt i midten af rækken og endte på en ottendeplads – ikke mindst fordi de spillede for mange kampe uafgjort.

– I Europa League røg klubben ud mod Olympiakos fra Grækenland, der normalt ikke er en klub, som Arsenal sammenligner sig med. Men det lykkedes til sidst at få reddet lidt af æren og sæsonen, da holdet slog London-rivalerne fra Chelsea i FA Cup-finalen. Det var fjerde gang på syv år, at Arsenal vandt verdens ældste pokalturnering, og sejren betød, at klubben er klar til denne sæsons Europa League.

– I det hele taget har der været bedring at spore, efter at Mikel Arteta har overtaget manager-sædet efter sin landsmand Unai Emery. Holdet var som det eneste hold i Premier League ubesejrede inden corona-pausen. Herefter blev det igen lidt op og ned – men trods alt mest op.

– På hjemmebane er Arsenal ubesejrede i deres seneste ni kampe med syv sejre og to uafgjorte.

– I den nye sæson lagde Arsenal ud med en overbevisende sejr på 3-0 over nyoprykkede Fulham på udebane, og det betyder, at Arsenal faktisk går ind til kampen som nummer et i Premier League. Men der er trods alt kun spillet en runde, og nogle hold har slet ikke været i aktion endnu. (Du kan se højdepunkter og mål fra kampen på videoen øverst på siden).

– I sejren over Fulham scorede Pierre-Emerick Aubameyang det tredje mål. Han er så afgjort holdets stjerne, og han er i god form. Han har scoret otte mål i Arsenals seks seneste kampe i alle turneringer – og i alle de seneste fire kampe i træk.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– West Ham endte i sidste sæson nok en gang i bunden af Premier League, men det lykkedes at klare frisag efter sejre over Norwich og Watford, der begge rykkede ned.

– I kampen mod Norwich (4-0) scorede Michail Antonio alle fire mål. Han var ene om at score fire mål i en kamp i hele Premier League i sidste sæson.

– West Ham er til gengæld traditionen tro kommet skidt fra start i den nye sæson, hvor holdet tabte hjemme til Newcastle, der ellers sjældent får noget med hjem fra deres ture til London.

– Hvis de også taber denne kamp, vil det være fjerde år i træk, at West Ham taber begge deres to første kampe i en sæson.

– Og der er en del, der tyder på, at West Ham taber kampen. Arsenal har vundet 10 af deres seneste 11 hjemmekampe mod Arsenal i alle turneringer. Ialt har West Ham tabt 31 gange til Arsenal i tiden med Premier League (siden 1992), og dermed er Arsenal den modstander, West Ham oftest har tabt til.

– West Hams manager, David Moyes, har til dato aldrig vundet på udebane mod Arsenal med sine klubber (Everton, Manchester United og West Ham). Fire gange er det lykkedes for hans hold at tage det ene point. De øvrige 15 gange har hans hold tabt.

– På den baggrund må man forvente, at Arsenal tager sejren. Onsidebetting giver odds 1,55 på hjemmesejr, og det er ikke så meget, men vi kan godt gå efter det. Vil man højere op, så kan man prøve at gå efter Arsenal-sejr med rent mål. Det giver 2,75, og det er faktisk en pæn betaling. Arsenal-sejr med minimum to mål giver odds 2,45, og det kan også anbefales. Her nøjes vi med det rene 1-tal.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Arsenal nummer otte (V14 U14 T10)
West Ham nummer 16 (V10 U9 T19)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,55

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 310 kroner

Overskud: 110 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top