The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Bayern kværner videre mod tamme Schalke – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Bayern München – Schalke 04 – Bayern vinder med rent mål

– Så går Bundesligaen endelig i gang igen efter en forholdsvis lang pause, for tyskerne kom hurtigt tilbage på banen efter den første corona-bølge. Som altid er det de forsvarende mestre, der lægger ud, og det er Bayern München, som tager imod de kongeblå fra Schalke 04.

– Bayern München har jo haft et forrygende 2020, hvor klubben endnu ikke har tabt. Ikke alene lykkedes det for ottende år i træk at erobre det tyske mesterskab. Klubben vandt også Champions League for sjette gang i klubbens historie, og det skete med en aldeles overbevisende indsats takket være sejre på 8-2 over FC Barcelona i kvartfinalen, 3-0 over Lyon i semifinalen og 3-1 over Paris Saint-Germain i finalen.

– Bayern München har ikke tabt en eneste kamp i 2020, og de har kun sat point til en enkelt gang. Det var i en Bundesliga-kamp mod RB Leipzig, der sluttede 0-0. Det var samtidig den eneste kamp i sidste sæson, hvor Bayern slet ikke scorede.

– I sommerpausen har de tyske mestre endda forstærket sig med den tyske landsholdsfløj, Leroy Sané, der er kommet til klubben fra Manchester City. Til gengæld mangler holdet Thiago Alcantara, der er på vej til formentlig Liverpool. Desuden har Kingsley Coman karantæne. Men det burde bredden i truppen nok kunne bære. Det vil være ikke så lidt af en overraskelse, hvis årets første nederlag kommer her.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Schalke 04 lå efter første halvdel af sidste sæsons Bundesliga faktisk kun tre point efter dagens modstandere, da de havde fået 30 point mod Bayerns 33. De point kunne klubben fra Gelsenkirchen være glade for i anden halvdel, for Schalke 04 satte negativ klubrekord ved at spille 16 Bundesliga-kampe i træk uden en sejr.

– Utroligt nok blev træner David Wagner ikke fyret, men klubben har forsøgt at gøre noget ved personale-situationen, selvom det kniber med pengene. Bl.a. har klubben lejet den portugisiske angriber, Goncalo Paciencia, af liga-konkurrenterne Eintracht Frankfurt. En anden angriber, Mark uth, er kommet retur fra et lejeophold i FC Köln, og på en fri transfer har klubben hentet den bosniske veteran, Vedad Ibisevic. Til gengæld har klubben mistet sin førstemålmand, Aexander Nübel, der nu skal være reserve i netop Bayern München. I stedet spiller Ralf Fährmann

– Det kan alt sammen være meget godt, men det bliver nok i andre kampe, vi får at se, om de nye spillere kan løfte holdet. Schalke 04 har tabt otte ud af deres seneste ti kampe mod Bayern med mindst to mål. I München har Schalke 04 ikke vundet en eneste kamp i deres seneste ni forsøg, og selvom hjemmeholdet ikke har fans i ryggen, så kommer David Wagners tropper på en meget vanskelig opgave.

– En sejr til Bayern giver det lillebitte odds 1,10 hos Onsidebetting, og selv en tomålssejr giver kun 1,30. Vi skal op på handicap -2, som betyder, at Bayern vinder med mindst tre mål, førend det batter noget. Det giver odds 1,74. Vi vil hellere gå efter, at Bayern vinder uden mål imod til odds 1,80. Det er et sats, for Schalke 04 kan få et straffespark, eller de kan få et trøstmål til sidst, hvis mestrene fører stort og slækker lidt på opdækningen. Men vi giver det et skud.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.30

Sådan sluttede de

Bayern München nummer 1 (V26 U4 T4)
Schalke 04 nummer 12 (V9 U12 T13)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

(Du kan varme op til Bundesliga-premieren ved at se en kavalkade fra tidligere Bundesliga-premierer på videoen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top