The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i FCMs vigtige Champions League-slag – men det kan DU tjene kassen på

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC Midtjylland – Young Boys – under 2,5 mål

– FC Midtjylland er i gang med at forsøge at spille sig til gruppespillet i Champions League for første gang i klubbens historie. Efter at have slået Ludogorets Razgrad ud i anden kvalifikationsrunde, venter de schweiziske mestre fra Young Boys, der er hjemmehørende i alpelandets hovedstad, Bern. Runden afvikles ligesom den foregående runde kun over en kamp, så det er knald-eller-fald. Vinderen skal møde Slavia Prag fra Tjekkiet i play-off runden, men de kampe spilles til gengæld bedst af to.

– Lykkes det for FCM at vinde kampen mod Young Boys, er de sikre på minimum gruppespil i Europa League. Taber de midtjyske ulve til schweizerne, skal de til gengæld spille play-off runde for at komme med i Europa Leagues gruppespil.

– De to klubber har mødt hinanden en gang tidligere. I 2012 tabte FCM 0-3 hjemme i kvalifikationen til Europa League, hvorefter det til gengæld blev til dansk sejr på 2-0 på udebane. Det er ikke så usædvanligt, at danske hold underpræsterer på hjemmebane, men at de til gengæld overpræsterer på udebane i europæiske sammenhæng. De danske hold er ofte velorganiserede defensivt, mens det til gengæld kniber, når de selv skal skabe kampen.

– FC Midtjylland var stærke i det meste af sidste sæson. Da mesterskabet først var kommet i hus, så man til gengæld svaghedstegn, og de fortsatte i første runde af den nye Superliga, hvor det blev til nederlag på 0-2 ude mod Sønderjyske, som FCM ellers normalt har krammet på.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Young Boys var i sidste sæson meget stærke på eget (kunst)græs, hvor de ikke tabte en eneste af deres 18 kampe i den schweiziske Super League. På udebane falder de dog noget i styrke – tilskuere eller ej (og der kommer ikke nogen på grund af corona-pandemien): Det kan godt blive FCMs chance.

– Young Boys har i modsætning til FCM spillet CHampions League-gruppespil, og det er i det hele taget en klub, som har en større international rutine end de danske mestre. Derfor holder bookmakerne dem også som favoritter, selvom de altså er på udebane.

– Selve kamppens dynamik bliver ændret af, at der kun spilles en kamp i disse runder. Begge hold har det med at være forsigtige i første kamp, når der også er en returkamp. Specielt udeholdet kan sagtens leve med et lille nederlag i første kamp, når selve opgøret skal afgøres efter fire halvlege i stedet for to. Kommer man først bagud her, er man nødt til at skulle frem over isen på et tidspunkt for at fremtvinge en udligning, så man i det mindste kan få forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence.

– I FCMs kamp mod Ludogorets så de to hold hinanden meget an i første halvleg, inden det lykkedes for Junior Brumado at score kampens enlige mål. Det er sandsynligt med et lignende kampforløb i dette opgør. Onsidebetting giver et odds på 2,05 for, at der bliver scoret færre end 2,5 mål i kampåen. Det vil altså sige, at man har 0-0 og 1-1 samt 1-0 og 2-0 til begge sider. Det lyder som sandsynlige udfald af denne forestilling, så det prøver vi at gå efter.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 20.30

Sådan sluttede de

FC Midtjylland nummer 1 i Superligaen (V26 U4 T6)
Young Boys nummer 1 i Super League (V23 U7 T6)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,05

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 210 kroner

Overskud: 110 kroner

)På videoen øverst på denne side kan du se FCM-træner Brian Priske fortælle om FCMs taktik mod Young Boys).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top