The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Brøndby ordner FCN igen – og DU får mere end dobbelt op

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brøndby – FCN – Brøndby vinder

– Superligaen er i gang igen, og Brøndby lægger for med en hjemmekamp mod FCN, som Brøndby traditionelt har krammet på.

– De to klubber har mødt hinanden 58 gange i Superligaens historie. Brøndby har vundet de 35, FCN har ni sejre, mens 14 kampe er endt uafgjort. I Brøndby har de blå-gule vundet 20 gange ud af 27 mulige.

– I sidste sæson mødte de to klubber hinanden fire gange med tre Brøndby-sejre som resultat og en enkelt uafgjort. I slutspilskampene vant Brøndby 2-0 i Farum og 4-0 hjemme (Du kan se Mikael Uhre lave hattrick i den kamp på videoen øverst på siden).

– Brøndby har i løbet af sommeren ganske vist mistet fem mand, men ingen af dem var fra startopstillingen. Til gengæld har klubben fået Rezan Corlu tilbage fra Lyngby, og det bliver spændende, om han kan indfrie sit enorme potentiale. Han er dog ikke med mod FCN, fordi han fik det røde kort i sin sidste kamp for Lyngby mod Hobro. Også Andreas Maxsø mangler mod sin gamle klub.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Sidste sejr til FCN over Brøndby ligger hele tre år – og 12 kampe – tilbage.

– FCN er jo dansk fodbolds talentfabrik nummer et. Men de har mistet Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard samt målmanden Nicolai Larsen. Kender man klubben ret, finder de bare nogle nye spillere. Men det kan godt komme til at koste lidt på den korte bane.

– Det har i de fire år med slutspil været FCNs lod, at de som regel kommer haltende fra start, men når de mange talenter er spillet sammen, får de også resultater, og så kommer de i mesterskabsslutspillet. Sådan kan det også sagtens gå i denne sæson.

– Selv uden Corlu og Maxsø – og selv med begrænset tilskueropbakning – må Brøndby alt i alt være favoritter i denne kamp. Onsidebetting giver odds 2,10 på en Brøndby-sejr, og det kan vi sagtens gå efter.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 16.00

Sådan sluttede de

Brøndby nummer 4 (V16 U 8 t12)
FC Nordsjælland nummer 6 (V13 U 8 T15)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,10

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 210 kroner

Overskud: 110 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top