The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mål-hopla i Parken styrker DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Danmark – England – begge hold scorer JA

– Så skal vi til Danmarks anden kamp i Nations League A, hor modstanderen er England. Efter nederlag i første kamp mod Belgien på 0-2 skal Kasper Hjulmands tropper helst på pointtavlen i denne kamp.

– Nederlaget mod Belgien var det første til det danske landshold i næsten fire år, hvis man ser bort fra vikar-landsholdets nederlag til Slovakiet i efteråret 2018 og VM-nederlaget i ottendedelsfinalen kort forinden. Men den kamp endte teknisk set uafgjort, for Kroatien vandt jo først efter straffesparkskonkurrence.

– Danmark er oprykkere til Nations League A efter ouljesejr i Nations League B, hvor det blev til to sejre over Wales og to uafgjorte kampe mod Irland. Holdet er også kvalificeret til EM-slutrunden efter at være gået ubesejret igennem kvalifikationen, selvom det ikke var lige overbevisende hele vejen igennem.

– Historien om det engelske landshold er historien om de evige under-performere. England er fodboldens moderland, men det er kun lykkedes at komme i en finale om EM eller VM en gang. Det var i 1966, hvor det blev til sejr efter forlænget spilletid mod det daværende Vesttyskland. De bedste resultater siden da er EM-bronxe i 1968, VM-semifinale i 1990, EM-semifinale i 1996 og VM-semifinale i 2018.

– Derudover lykkedes det for England at vinde puljen i den første Nations League A, hvor modstanderne var Spanien i Kroatien. Gareth Southgates tropper tabte derefter semifinalen til Holland efter forlænget spilletid.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– England er nummer fire på verdensranglisten, og de må på den baggrund regnes for favoritter – trods udebane i Parken, hvor der jo heller ikke kommer tilskuere, der kan bakke Danmark op.

– Englænderne lagde for i denne Nations League-turnering med en heldig og hårdt tilkæmpet sejr ude mod Island, hvor Raheem Sterling scorede kampens eneste mål på straffespark i dommerens tillægstid. Island havde endda chancen for at udligne, men Birkir Bjarnason brændte sit straffesparksforsøg på det skammeligste.

– Kyle Walker fra Manchester City blev udvist i kampen mod islændingene, og han har derfor karantæne mod Danmark. Siden er to mand sendt hjem fra landsholdstruppen, fordi de brød corona-reglerne. Det er Mason Greenwood fra Manchester United samt Phil Foden fra Manchester City. Det kan måske give lidt uro på bagsmækken.

– England har vundet seks ud af de seneste syv turneringskampe, men holdet har omvendt indkasseret mål i otte af de seneste 14 kampe på udebane. Danmark har scoret i ni ud af de seneste 11 turneringskampe, og de rød-hvide må også have visse muligheder for at finde frem til netmaskerne her. Begge hold vil gerne spille fremadrettet, og derfor må der være gode chancer for, at de begge scorer.

– Onsidebetting giver odds 1,86 på, at begge hold scorer, og det odds napper vi. Kombinerer man det med engelsk sejr, kan man få odds 4,20, mens en dansk sejr med scoring til begge hold er helt oppe i odds 7. Risikoen er naturligvis, at kampen slutter uafgjort, og det er et særdeles sandsynligt udfald af kampen. Det rene kryds står til odds 3,25, mens uafgjort med målscoring er oppe i odds 4,25. Herfra holder vi os til det første forslag.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 20.45

Sådan sluttede de i EM-kvalifikationen

Danmark nummer 2 i pulje D (V4 U4 T0)
England nummer 1 i pulje A (V7 U0 T1)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,86

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 279 kroner

Overskud: 129 kroner

(Øverst på siden kan du se det engelske stjerneskud, Jadon Sancho, trylle for sin tyske klub, Borussia Dortmund, mod Bayern München).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top