The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mål i gigantbraget i Holland giver skillinger til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Holland – Italien – begge hold scorer JA

– Vi går lidt videre i Nations League, hvor Holland spiller mod Italien i Amsterdam. Det ligner umiddelbart en jævnbyrdig forestilling.

– Holland har haft nogle hårde år efter bronzemedaljerne ved VM i 2014. Det lykkedes til stor ærgrelse for hollænderne hverken at kvalificere sig til EM i 2016 eller VM i 2018. Men holdet er klar til den EM-slutrunde, som er udskudt til næste år. Og det lykkedes også at gå videre fra en hård pulje i den første Nations League A med Frankrig og Tyskland. Her endte de orangeklædte med at komme i finalen, som de tabte til angst-modstanderen, de forsvarende europamestre fra Portugal.

– Inden denne Nations League har Holland skiftet træner, fordi Ronald Koeman foretrak at tage imod et tilbud fra hans gamle klub, FC Barcelona. Assistenten Dwight Lodewight har midlertidigt taget over.

– Holland vandt den første kamp i denne Nations League på hjemmebane mod Polen på et mål af Steven Bergwijn fra Tottenham. Sejren var fortjent – men hårdt tilkæmpet.

Italien har ligesom Holland haft nogle hårde år, og de var heller ikke med til VM i 2018 i Rusland. Men italienerne vandt deres pulje i EM-kvalifikationen med maksimumpoint.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Derfor var det også noget af en skuffelse, at de azurblå lagde for med 1-1 hjemme mod Bosnien/Hercegovina – også selvom der ikke er tilskuere til kampene i Nations League for tiden på grund af corona-pandemien.

– Holland har scoret i ni ud af deres seneste ti hjemmekampe. Og med Memphis Depay, Quincy Promes og netop Steven Bergwijn oppe foran i den klassiske 4-3-3 – og med Frenkie de Jong som fodermester – burde der være en chance for, at de også kan nette mod Italien.

– Pointtabet mod bosnierne gør, at Italien faktisk ikke kan tåle at tabe denne kamp, hvis de vil gå videre til Nations League-slutspillet – og det vil de gerne!

– Italien er ubesejrede i 15 kampe på stribe, og de har scoret i de seneste 12 kampe i træk. Der må med andre ord være gode chancer for, at de også kan gøre det her, selvom Hollands forsvar er styret af en af verdens bedste på pladsen, Virgil van Dijk fra Liverpool.

– Onsidebetting giver et odds på 1,80 på, at begge hold scorer, og det kan vi sagtens give et skud. Det ligner en kamp, der sagtens kunne ende uafgjort. Tør man satse på det, kan man få odds 3,15. Og tør man gå efter uafgjort med målscoring, kan man hente fine odds 3,95.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 20.45

Sådan sluttede de i EM-kvalifikationen

Holland nummer 2 i pulje C (V6 U1 T1)
Italien nummer 1 i pulje J (V10 U0 T0)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

(Video: Se og hør et interview med den danske landstræner, Kasper Hjulmand).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top