The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målfest i sæsonens første store engelske brag giver DIG godt med dukater

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Liverpool – Arsenal – Over 3,5 mål

– Den gamle sæson er knap nok forbi, førend den nye går i gang. Og i England sker det som altid med kampen om Community Shield.

– Oprindeligt hed kampen Charity Shield, fordi overskuddet fra kampen gik til velgørenhed. Det gør det sådan set stadigvæk, men en juridisk strid om, hvornår og til hvem pengene blev udbetalt, betød, at kampen overgik til at hedde Community Shield i 2002. Det engelske fodboldforbund (FA) – som organiserer kampen – havde herefter mere hånd i hanke med hensyn til udbetaling af pengene, som i år ikke bliver til så mange, fordi der ingen tilskuere kommer.

– Kampens ene hold er Liverpool, der i sidste sæson vandt mesterskabet for første gang i 30 år – og dermed også for første gang nogensinde i tiden med Premier League. Samlet set var det dog Liverpools mesterskab nummer 19. Det vil være en kæmpefjer i hatten for Liverpool, hvis de kan begynde den nye sæson med at vinde et trofæ.

– Arsenal er som engelske pokalvindere det andet hold i kampen. Det var fjerde gang på syv år, at Arsenal vandt FA Cup-turneringen, som klubben også har vundet flest gange af alle – nemlig 14. (Du kan se højdepunkter og mål fra finalesejren over Chelsea på videoen øverst på denne side).

– På baggrund af sidste sæson må Liverpool regnes som forholdsvis store favoritter, da Arsenals præstationer i ligaen ikke var værd at skrive om. Holdet havde dog en opblomstring i starten af 2020, hvor den som de eneste var ubesejrede, inden corona-pandemien lagde Premier League ned. Det lykkedes dog ikke for alvor at følge op på den stime, og havde det ikke været for sejren i FA Cup’en, ville Arsenal ikke være med i de europæiske turneringer i denne sæson.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Liverpool har desuden haft krammet på Arsenal i de senere år. Arsenal vandt ganske vist 2-1 på hjemmebane, da de to hold mødte hinanden senest – i juli i år – men inden da havde Liverpool vundet eller spillet uafgjort mod Arsenal i ti kampe i træk.

– De to klubber spiller traditionelt målrige kampe mod hinanden. Ud af de sidste ti kampe er de otte endt med fire mål eller mere.

– I disse ti kampe er der ialt scoret 52 mål, så man må sige, at de to hold står godt til hinanden.

– Nok spilles der om et trofæ, men det er på ingen måde det vigtigste trofæ, og man kan sagtens forestille sig, at der er spillere, der skal spares efter en kort pause og med et hårdt program forude. Det åbner også for flere mål.

– Fire mål er mange, men er der to hold, som kan gøre det, må det være disse to. Et spil på, at begge hold scorer til Onsidebettings odds 1,66, er også værd at overveje. Sejr til Liverpool kombineret med, at begge hold scorer, kan man få til odds 2,80 – men bemærk: Spillet forudsætter, at Liverpool vinder i ordinær tid. Ender kampen uafgjort, går man direkte til straffesparks-konkurrence. Og remis er bestemt også et realistisk udfald.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 17.30 på Wembley i London

Sådan sluttede de

Liverpool nummer 1 (V32 U3 T3)
Arsenal nummer 8 (V14 U10 T10)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,55

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 255 kroner

Overskud: 155 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top