The perfect guide to the casino

Oddsforslag: SCOR KASSEN på sæsonens første store engelske kamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Liverpool møder Arsenal i den traditionelle storkamp Community Shield lørdag eftermiddag.

Den engelske sæson begynder altid med kampen mellem sidste års mestre og pokalvindere i den såkaldte Community SHield-kamp. Og nok er der ikke meget, der er, som det plejer i år, Men lørdag kl. 17.30 er der trods alt Community Shield på Wembley i London.

Det ene hold i årets kamp er Liverpool, som i sidste sæson vandt mesterskabet for første gang i 30 år, og som gjorde det på helt suveræn vis.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det andet hold er Arsenal, som slog Chelsea 2-1 i FA Cup-finalen. Det var fjerde gang på syv år, Arsenal vandt FA Cup-turneringen.

Du kan tjene masser af penge på kampen, for vores professionelle oddsere på Oddsprofit har kigget nærmere på kampen og fundet gode fiduser.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at komme i gang med at lære om markedet. Du får bl.a. adgang til vores webinarer samt mulighed for at dykke ned i vores analytiske værktøjer og deltage i vores LIVE-sessions, hvor vi giver dig alle de grundlæggende redskaber til at blive en bedre oddser. Det kan du gøre ved at klikke HER.

Du kan også komme med i vores eksperiment, hvor vi tjener en million kroner ved at ramme ekstreme lave odds rigtig mange gange i træk. Det kan du gøre ved at klikke HER

(Du kan se højdepunkter og mål fra Arsenals FA Cup-sejr over Chelsea øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top