Oddsforslag: Tror du Messi og Barcelona tæver Bayern? Så kan du score denne SINDSSYGE odds-bonus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Oddsforslag: FC Barcelona – Bayern München – Barcelona vinder til odds 20!

Champions League repræsenterer FC Barcelonas eneste håb om at vinde et trofæ i denne sæson, og det bliver ikke nemt. Den første forhindring er de tyske mestre fra FC Barcelona, der ikke har tabt en eneste kamp i 2020, og som ser skræmmende stærke ud.

Men helt umulig er opgaven ikke. Og du kan score fabelagtige odds 20.00 på hos Mr. Green.

FÅ ODDS 30 PÅ EN BARCELONA-SEJR LIGE HER

Det er et vildt over-odds, og det er naturligvis et bet værd – også selvom Mr. Green har sat en maksimal grænse pr. bet på 30 kroner. Det er trods alt 600 kroner lige ned i foret, hvis FC Barcelona vinder.

Og selvom sæsonen har været lettere mislykket for de nu forhenværende spanske mestre, så er der alligevel et par ting, der er værd at hæfte sig ved.

KLIK HER HVIS DU SPILLER MED PÅ KAMPEN

FC Barcelona tabte mesterskabet ved, at de spillede for mange uafgjorte. Men de har altså kun tabt en kamp siden corona-pausen, og det var hjemme mod Osasuna på et tidspunkt, hvor mesterskabet reelt var fortabt.

For det andet så spillet i hvert fald i første halvleg i ottendedelsfinalen mod Napoli solidt ud. FC Barcelona kom foran 3-0 og fik et mål annulleret af VAR, inden det lykkedes for Napoli at reducere på straffespark. Og i anden halvleg var der aldrig tvivl om, at Kataloniens Stolthed ville gå videre (Du kan se højdepunkter og mål fra kampen på videoen øverst på siden).

Og endelig har FC Barcelona jo altså stadig Lionel Messi.

Han scorede et mål mod Napoli, og det var også ham, der fik et mål annulleret. Han strålede i det hele taget og viste nok en gang, hvorfor han seks gange har vundet prisen som verdens bedste spiller (Ballon d’Or).

Hvis der er en enkelt spiller, der kan stoppe Bayern München i denne sæson, så er det Lionel Messi. Til et odds på 20,00 er det værd at satse på, og det kan du gøre ved at klikke HER

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top