Oddsforslag: Atlético kommer i semifinalen – men de vinder nok ikke særlig stort

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . RB Leipzig – Atlético Madrid – Atlético Madrid vinder og under 3,5 mål

– Den anden kvartfinale i årets Champions League består ligesom den første (Paris SG – Atalanta) af to hold, der aldrig har vundet turneringen. Atlético Madrid har dog været tæt på tre gange, hvor de har tabt finalen – heraf de to i nyere tid til Real Madrid. RB Leipzig er til gengæld i kvartfinalen for første gang i turneringens historie.

– Atlético Madrid er kommet til kvartfinalen efter at have slået de forsvarende mestre fra Liverpool ud af turneringen efter forlænget spilletid.

– Atlético Madrid havde et miserabelt efterår, hvor holdet havde store problemer med at score mål, og hvor muligheden for at vinde mesterskabet blev ødelagt. Men holdet sluttede godt af. Efter coronapausen var Atlético Madrid ubesejrede med seks sejre og tre uafgjorte kampe.

– Seks af de sidste 11 kampe vandt Atlético Madrid uden mål imod.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– RB Leipzig var på et tidspunkt helt oppe at tale med om det tyske mesterskab, men de tabte pusten til sidst. De vandt godt nok nogle kampe til sidst, men det blev også til uafgjort mod Hertha Berlin, Paderborn og Fortuna Düsseldorf samt nederlag til Borussia Dortmund.

– Nemmere bliver det ikke af, at holdets topscorer, Timo Werner, allerede har forladt klubben for at slutte sig til Chelsea.

– Holdet har masser af gå-på-mod, men de mangler erfaring, og det kan vise sig dyrt mod de defensive specialister fra Atlético Madrid.

– Onsidebetting giver 2,20 på sejr til Atlético Madrid for sejr i ordinær tid. Vi prøver at forhøje odds lidt ved at sige sejr og under 3,5 mål. Derved har vi 1-0, 2-0, 3-0 og 2-1. Det sidste kan vise sig vigtigt, for det er faktisk sjældent, RB Leipzig forlader banen uden at have scoret.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

RB Leipzig nummer 3 i Bundesligaen (V18 U12 T4)
Atlético Madrid nummer 3 i Primera Division (V18 U16 T4)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,50

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 250 kroner

Overskud: 150 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se, hvordan det gik, da Atlético Madrid senest var i Champions League-finalen. Det var i 2016 mod Real Madrid, som vandt efter straffesparkskonkurrence).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top