The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Wolves hævner Arsenal – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Wolverhampton – Olympiakos – Wolverhampton vinder

– Så skal vi til Europa League, og her tager Wolverhampton imod Olympiakos fra Grækenland. I den første kamp for fem måneder siden spillede de to hold 1-1, og det vil sige, at Wolverhampton umiddelbart vurderet står med de bedste kort på hånden, for de går videre med sejr eller 0-0.

– Vi tror dog på sejr til hjemmeholdet, som har vundet seks ud af deres syv hjemmekampe i denne sæsons Europa League.

– Europa League repræsenterer Wolverhamptons sidste chance for at komme med i europæisk fodbold til næste sæson. Klubben kommer i Champions League, hvis det skulle lykkes at vinde turneringen.

– Wolverhampton har scoret i samtlige deres Europa League-kampe siden nederlaget på 0-1 i den første puljekamp mod portugisiske Braga.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Samtidig er forsvaret stærkt. Wolverhampton har kun indkasseret mål i en ud deres seneste otte kampe i alle turneringer.

– Olympiakos er på ingen måde en joke. Holdet har netop vundet det græske mesterskab på overbevisende måde. Og de har tidligere i denne sæson sendt et andet engelsk hold, Arsenal, ud af Europa League.

– Selvom der ingen tilskuere kommer til kampen, er det alligevel bemærkelsesværdigt, at Olympiakos tidligere på sæsonen røg ud af Champions League efter bl.a. at have tabt alle tre udekampe i puljespillet.

– Onsidebetting giver 1,62 på et-tallet. Det er ikke så meget, men vi napper det gerne. Vil man gerne have mere, kan man gå efter at Wolverhampton vinder til nul. Det giver odds 2,25.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Wolverhampton nummer syv i Premier League (V15 U14 T9)
Olympiakos nummer et i Greek Super League (V28 U7 T1)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,68

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 336 kroner

Overskud: 136 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se, hvordan det gik til, da Wolverhampton tævede Crystal Palace i en af sæsonens sidste kampe i Premier League(.

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top