The perfect guide to the casino

Oddsforslag: PSG tager den tredje titel – og DU får mere end dobbelt op på indsatsen

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Paris Saint-Germain – Lyon – Paris Saint-Germain vinder og begge hold scorer

– Så er tiden kommet til finalen i den franske liga cup mellem Paris Saint-Germain (PSG) og Lyon. Og det bliver en speciel en af slagsen, for det er sidste sæson med liga cup’en i Frankrig.

– Bl.a. derfor kan man godt regne med, at PSG vil gøre en indsats for at vinde turneringen. Men det betyder også noget, at PSG har vundet det franske mesterskab og i sidste uge slog St. Étienne i den ‘store’ franske pokalfinale. Hovedstadsmandskabet kan med andre ord vinde The Treble, og de er også nået til kvartfinalen i 50-års-jubilæumsåret.

– Det trækker dog noget ned i favoritvurderingen, at PSG må undvære Kylian Mbappé, som blev skadet i kampen mod St. Étienne. Men de stiller jo med 11 mand alligevel, og holdet indeholder så meget kvalitet, at de må være favoritter til at tage sejren. (Du kan se vanvidstacklingen på videoen øverst på siden).

– PSG har vundet 22 ud af de seneste 24 kampe mod franske hold.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– For Lyon repræsenterer kampen den mest realistiske chance for at vinde noget som helst i denne sæson. Holdet blev nummer syv, og de er fremdeles med i Champions League, hvor de dog er oppe mod Juventus og i den klart sværeste halvdel af turneringen.

– I de sidste fire kampe imellem de to hold har der været mindst tre mål, så de står ret godt til hinanden.

– Lyon har scoret i 17 ud af deres seneste 19 kampe. Holdets problemer har primært været i den anden ende.

– Onsidebettings odds for at begge hold scorer (1,55) og mere end 2,5 mål (1,44) er i den lave ende. Vi går i stedet efter sejr til PSG – og at begge hold scorer. Det giver pæne odds 2,35.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.10

Sådan ligger de

PSG nummer 1 (V22 U2 T3)
Lyon nummer 7 (V11 U7 T10)

(Turneringen ikke spillet færdig – afblæst på grund af coronavirus)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,35

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 235 kroner

Overskud: 135 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top