Oddsforslag: Fulham vinder igen – og skal møde danskerklubben i finalen

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Fulham – Cardiff – Fulham vinder også returkampen

– Så er vi fremme ved afgørelsen af den anden semifinale i playoff i The Championship, efter at Brentford onsdag skaffede sig adgang til finalen som det første hold ved at vinde samlet over Swansea. I torsdagens kamp har Fulham skaffet sig et glimrende udgangspunkt ved at vinde den første kamp i Cardiff med 2-0.

– Bemærk: Der spilles ikke med udebanemål i disse kampe. Skulle Cardiff vinde med eksempelvis 3-1, er der forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence.

– Det tror vi dog ikke, at Cariff gør. De har ganske vist alt at vinde, og de skal frem over isen for at gå videre samlet, men det gør jo også Fulham muligheder for at slå kontra.

– Imod spillet taler primært, at Fulham jo også går videre med uafgjort eller endda et nederlag på et enkelt mål. Men jo mere Cardiff vil presse på, desto bedre må mulighederne også blive for, at Fulham i stedet scorer.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Fulham er i glimrende form. De er ubesejrede i de seneste otte kampe, hvoraf de har vundet de seks. I fem af de otte kampe har de holdt nullet.

– Cardiff havde store problemer med at skabe spillet i den første kamp, efter at de var kommet bagud. Realistisk set SKAL Cardiff holde Fulham fra at score, hvis de skal have en chance, og deres erfaringer mod London-klubben er ikke gode. De tabte også i en af de sidste kampe i den ordinære sæson med 2-0, da de var på besøg i hovedstaden.

– Onsidebetting giver odds 1,02 for, at Fulham vinder samlet. Det er ekstremt lavt. Ny sejr til Fulham giver trods alt odds 2,05, og det kan vi godt give et lille bet.

– Fulhams topscorer, Aleksandar Mitrovic, var ikke med i første kamp, og han er tvivlsom til returkampen. Hvis serberen spiller, giver han et odds på 2,25 for at score. Han lavede 26 mål i 46 kampe i den ordinære sæson, så der er værdi i spillet.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 20.45

Sådan sluttede de

Fulham nummer 4 (V23 U12 T11)
Cardiff nummer 5 (V19 U16 T11)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,05

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 205 kroner

Overskud: 105 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top