The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Der kommer gang i målene i Aarhus – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . AGF- OB – begge hold scorer JA

– AGF møder OB i den sidste kamp i denne sæsons Superliga, der har varet i næsten 14 måneder på grund af corona-pausen. Kampen gælder en plads i Europa League-kvalifikationen, og det er knald-eller-fald – eventuelt med forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

– AGF er med i kampen, fordi Sønderjyske vandt DBU Pokalen og snupper den ene af de tre danske pladser i Europa League-kvalifikationen. De to øvrige pladser går til FCK og så vinderen af kampen mellem AGF og OB. Fynboerne har kvalificeret sig til kampen ved at vinde nedryknings-spillet.

– AGF har vundet alle de tre kampe, holdet har spillet mod OB i denne sæson – to i Superligaen og en i DBU Pokalen. De må være favoritter – også fordi de har hjemmebanen og kan forvente en ganske pæn opbakning.

– Onsidebetting giver 1,86 på AGF-sejr efter ordinær tid, og det kan godt spilles. Men det er også lidt risikabelt at udelukke muligheden for uafgjort efter ordinær tid.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– AGF slog FC Midtjylland og FC København to gange i mesterskabsslutspillet, men at holdet ikke er usårligt, beviste de to nederlag til AaB, den uafgjorte kamp mod FCN og det afsluttende nederlag til Brøndby, hvor chancen for sølv trods alt var til stede, og – nok så vigtigt – den direkte adgang til Europa League-kvalifikationen.

– OB tabte to gange til Silkeborg i nedrykningsslutspillet, og det var mindre heldigt, omend den sidste kamp kun havde kosmetisk betydning. Derudover har de vundet en del kampe, men de har naturligvis også mødt noget mere overkommelige modstandere, end AGF har. Og generelt er det ikke stabiliteten, der har plaget den fynske klub i denne sæson.

– I syv ud af OBs sidste otte kampe har begge hold scoret. Sådan kan det også meget vel gå i aftenens opgør.

– Begge hold skal frem over isen. For AGF vil det være noget af en fiasko, hvis det ender med bronzemedaljer og ingen europæisk deltagelse. OB har på deres side alt at vinde.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 20.00

Sådan ligger de

AGF nummer tre i mesterskabsslutspillet (V19 U7 T10)
OB vinder af nedrykningsslutspillet (nr.7) (V14 U8 T14)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,74

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 348 kroner

Overskud: 148 kroner

(Øverst på siden kan du se og høre et interview med AGF-direktør Jacob Nielsen, hvor han udtaler sig om kampen mod OB).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top