The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Atalantas målmaskine kværner videre – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Parma – Atalanta – Atalanta vinder med mindst to mål

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

– Atalanta kan ikke længere vinde mesterskabet, men klubben fra Bergamo kan stadig nå at blive nummer to, og så kan de sætte rekord ved at score 100 mål eller mere. Det sker, hvis klubben fra Bergamo laver mindst fire mål i de sidste to kampe i denne sæsons Serie A.

– Parma har ganske vist taget sig lidt sammen her på det seneste med et par sejre, men de har tabt seks ud af deres seneste ni kampe, og de kan intet nå i Serie A.

– Hjemmebane og udebane betyder ikke det store, når det ikke er nogen tilskuere. Men det er alligevel tankevækkende, at Parma har det svært på eget græs mod hold, der ligger højere end dem selv. Holdet har taget 13 af de 23 point, de ialt har opnået på hjemmebane, mod de seks klubber, der ligger nederst i tabellen. Andreas Cornelius og co. klarer sig med andre ord i høj grad på at tæve bundholdene.

– Atalanta er en ren målmaskine med ikke færre end 96 mål i de første 36 kampe, og udebane skræmmer dem ikke. Her har de lavet 45 mål i 18 kampe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Atalanta har taget 37 point i de 18 udekampe, og det er næstflest af alle. Sjovt nok er det ikke mestrene fra Juventus, der har samlet flest point på fremmed græs. Det har Inter med 40 stykker.

– Udeholdet er samtidig i fantastisk form. De har ikke tabt siden corona-pausen. Faktisk ligger sidste nederlag i alle turneringer tilbage til januar – omen det naturligvis skal med, at ligaen også var lukket i to og en halv måned på grund af coronavirus.

– Onsidebetting giver odds 1,39 på sejr til Atalanta, og det er der ikke meget ved. Vi prøver at gå efter handicap (-1), som betyder, at Parma får et mål på forhånd. Det vil sige, at Atalanta skal vinde med mindst to mål. Det giver odds 1,95, og det spiller vi gerne.

– I de sidste 11 Parma-kampe har begge hold scoret, og Atalantas forsvar er også forholdsvis gavmildt. De klarer sig jo ved, at angrebet høvler mål ind. Sejr til Atalanta med målscoring til begge hold giver odds 2,25. Imod det spil taler spørgsmålet: Hvor meget gider Parma, hvis de er først er kommet bagud, når de intet har at spille for, og når de møder et hold, der er noget bedre end dem selv?

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 19.30

Sådan ligger de

Parma nummer 11 (V13 U7 T16)
Atalanta nummer 3 (V22 U9 T5)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,95

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 292,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

(Også i Champions League holder Atalanta målfester. Du kan se dem spille sig i kvartfinalen ved at tæve Valencia i videoen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top