The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i play-off kamp – men mange knaster til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Cardiff – Fulham – under 2,5 mål

– Så er det tid til play-off i The Championship, og der står meget på spil – nemlig en oprykning til Premier League. Styrkeforholdet imellem de to klubber er meget lige, og det bliver småting, der kommer til at afgøre, hvem der går videre til play-off finalen, der undertiden også går under navnet ‘milliard-kampen’, fordi vinderen får 1,4 milliarder kroner for at rykke op.

– Der skal spilles to kampe i semifinalen, og derfor er der sjældent nogen, der satser alt for voldsomt i første kamp, da der i virkeligheden er tale om en kamp over fire halvlege (plus muligvis forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence). Det understreges også af, at første kamp i den anden semifinale søndag mellem Swansea og Brentford sluttede med en sejr på 1-0 til Swansea.

– Cardiff lever især højt på, at de er svære at slå. Siden Neil Harris overtog jobbet som manager fra Neil Warnock i november, har holdet kun tabt seks kampe. Det er færrest af alle i The Championship.

– Cardiff sluttede stærkt af i The Championship i kampen om at komme med i play-off, da de vandt de tre sidste kampe på stribe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Men Fulham sluttede også godt af. London-mandskabet var ubesejret i de sidste syv kampe på stribe – herunder en sejr på 2-0 på hjemmebane over dagens modstander. Den modsatte kamp sluttede 1-1.

– Til gengæld kan man sige, at Cardiff var stærke hjemme mod de bedste hold. De var ubesejrede mod de øvrige hold i top-6 på hjemmebane, mens Fulham ikke vandt en eneste på udebane over top-5 klubberne. Men hjemme- og udebane betyder for det første ikke så meget, når der ingen tilskuere er, og for det andet har play-off sit eget liv, fordi der ikke spilles om point – men om samlet sejr.

– Med under 2,5 mål har resultaterne 0-0, 1-1 samt 1-0 og 2-0 til en af siderne. Det burde række. Onsidebetting giver odds 1,57, og det er ikke meget, men vi tager et bet på det – trods alt.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 20.45

Sådan sluttede de

Cardiff nummer 5 (V16 U16 T11)
Fulham nummer 4 (V23 U12 T11)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,57

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 314 kroner

Overskud: 114 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se højdepunkter og mål fra kampen mellem Cardiff og vinderne af The Championship, Leeds – en kamp som Cardiff vandt 2-0.).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top