The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Chelsea gør selv arbejdet færdigt – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Chelsea – Wolverhampton – Chelsea vinder

Sidst ramte han odds 12.00! Nu har eksperten fundet en kæmpe fejl til aftenens kamp mellem BIF – AGF. Denne gang til – hold nu fast – odds 48.00!

– Chelsea kæmper for at komme i Champions League, men modstanderne fra Wolverhampton slås for at komme i Europa League.

– Overbevisende kan man ikke kalde Chelseas sæson, for der har godt nok været mange svipsere – også efter corona-pausen. Men på hjemmebane – tilskuere eller ej – har holdet vundet deres seneste fem hjemmekampe.

– Cheksea har et godt tag på Wolverhampton på Stamford Bridge. De er ubesejret i de indbyrdes opgør på hjemmebane i tiden med Premier League. De har vundet fem og spillet en uafgjort.

– Chelsea har siden februar scoret 2,4 mål i gennemsnit på hjemmebane i Premier League. Det er naturligvis ingen garanti for sejr, men det er ikke nemt for modstanderne at vinde, hvis man som udgangspunkt skal score tre mål for at gøre det.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Wolverhampton har haft en fin sæson, og de kæmper for at holde Tottenham bag sig. Det kan de gøre med en sejr, men uafgjort eller nederlag kan også være tilstrækkeligt, hvis Spurs samtidig taber til Crystal Palace. De to seneste nederlag til Sheffield United og Arsenal antyder dog, at Wolves lidt har tabt pusten her til sidst.

– Wolverhampton har dog taget ikke færre end 21 point efter at være kommet bagud. Og de er også det hold i Premier League, som har sat færrest point til, når de har scoret først – nemlig fire.

– Onsidebetting giver 1,86 på, at Chelsea vinder. Det er et pænt odds for en favoritsejr på hjemmebane. Det eneste, der kan få en til at tvivle en anelse, er, at uafgjort sådan set er tilstrækkeligt for Chelsea til at komme i Champions League, fordi de to rivaler, Leicester og Manchester United, møder hinanden og derfor ikke begge kan vinde. Sejr til Manchester United vil iøvrigt betyde, at selv et nederlag kan bruges. Afhængig af udviklingen på Selhurst Park kan uafgjort også vise sig at være et brugbart resultat for udeholdet. Men mon ikke Chelsea selv gør arbejdet færdigt?

– Man må forvente, at begge hold vil angribe i denne kamp, og derfor er det også en mulighed at spille på, at begge hold scorer – specielt fordi Wolverhampton er stærke på kontraangreb. Det giver odds 1,90. Chelsea-sejr kombineret med målscoring fra begge hold kan man få for odds 3,93.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 17.00

Sådan ligger de

Chelsea nummer 4 (V19 U8 T12)
Wolverhampton nummer 6 (V15 U14 T8)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,86

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 279 kroner

Overskud: 129 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Chelsea tæve Norwich fra en kamp tidligere på måneden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top