The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i Christian Eriksens kamp – og mange skillinger til DIN konto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Genoa – Inter – begge hold scorer

– Potentielt danskeropgør i Serie A med Christian Eriksen for Inter, mens Genoa har lasse Schöne, Lukas Lerager og Peter Ankersen i deres trup.

– Genoa er i nedrykningsfare, men de har dog lidt afstand til den værste suppedas. De er fjerdesidst, men der er fire point ned til Lecce, som er tredjesidst – og dermed under nedrykningsstregen.

– 12 af Genoas 17 nederlag er kommet mod hold fra den øverste halvdel, så Inter må være favoritter, uanset hvordan vi vender og drejer det. Men det er ikke så meget det, som dette bet handler om.

– Genoa har tabt – men scoret – i alle deres hjemmebanekampe mod de nuværende top-7 hold i denne sæson. Tre af de seks nederlag, som de har fået mod topholdene på eget græs, har været med 1-2.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Inter kæmper stadig for den spinkle chance for at fravriste Juventus mesterskabet. De uafgjorte kampe mod Roma og Sassuolo gør, at der er syv point op med tre runder tilbage, og det er nok lidt for mange point at skulle indhente.

– Inter er stærke på udebane. De har taget 37 point i 17 kampe, og det er flest af alle.

– Inter har scoret to mål i gennemsnit på udebane, men i 71 procent af deres udekampe har begge hold scoret.

– Både et spil på mere end 2,5 mål (odds 1,57) og et spil på, at begge hold scorer er fristende. Det sidste giver dog odds 1,62, så det prøver at vi at gå efter. Sejr til Inter giver odds 1,55, og det kan kombineres med en af delene. Det giver henholdsvis odds 2,43 og odds 2,51.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 19.30

Sådan ligger de

Genoa nummer 17 (V9 U9 T17)
Inter nummer 3 (V21 U10 T4)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,62

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 324 kroner

Overskud: 124 kroner

(Du kan se et interview med Christian Eriksen i videoen øverst på denne side).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top