The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Milan er kommet i omdrejninger – og det går ud over målkongerne!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . AC Milan – Atalanta – AC Milan taber ikke

– En vigtig kamp i toppen af Serie A. AC Milan kæmper for at komme i Europa League, mens Atalanta stadig har chancen for at vinde mesterskabet.

– AC Milan rodede længe rundt midt i tabellen, men efter ankomsten af Zlatan Ibrahimovic er der kommet mere skik på holdet. AC Milan er ubesejrede i de seneste ni kampe i Serie A, hvoraf de har vundet de syv – og nok så væsentligt: De har scoret mindst to mål i samtlige disse ni kampe.

– Selvom hjemme- og udebane ikke betyder det store, når der ingen tilskuere er, er det alligevel bemærkelsesværdigt, at AC Milan har vundet alle fire hjemmekampe siden corona-pausen.

– De to hold har tilsammen scoret 50 mål i 19 kampe siden corona-pausen. På den baggrund forestiller vi os, at der godt kan blive gang i målscoringen.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Atalanta er målkongerne i Serie A. De har scoret ikke færre end 95 mål i 35 kampe.

– Med Juventus’ overraskende nederlag mod Udinese er mesterskabet ikke definitivt afgjort. Vinder Atalanta denne her, er der faktisk kun tre point op. Men det bliver heller ikke nemt mod formstærke Milan.

– Det er værd at notere sig, at det især er de små og mellemstore hold, som Atalanta laver målorgier mod. I deres hidtidige otte udekampe mod klubber fra den øverste halvdel, har de kun vundet de to.

-At spille på at begge hold scorer, giver odds 1,43 hos Onsidebetting. At spille på mere end 2,5 mål giver odds 1,47. Ingen af disse odds lokker for alvor. Vi prøver odds 1,64 på dobbeltchancen 1X, som svarer til, at formstærke AC Milan ikke taber. Det kan vi godt nappe

Spilletidspunkt: Fredag kl. 20.45

Sådan ligger de

AC Milan nummer 6 (V17 U8 T10)
Atalanta nummer 2 (V22 U8 T5)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,64

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 328 kroner

Overskud: 128 kroner

(Du kan se en video om AC Milan øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top