The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Juventus kan spille sig til matchbold – og det gør de også!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Udinese – Juventus – Juventus vinder

– Vigtig kamp i den italienske Serie A, hvor Juventus med en sejr kan spille sig et mulehår fra endnu en titel. De vil i den situation kun mangle et point i de sidste tre kampe for at tage mesterskabet.

– Udinese skal stadig holde lidt øje med nedrykningsstregen, men der er dog fire point ned til Lecce på den forkerte side af stregen. Der er tre kampe mere efter denne her, og de skal nok klare den, selvom de (nok) taber denne kamp.

– Udinese har hjemmebanen, men derudover har de ikke så meget. De havde en opblussen lige efter corona-pausen, men siden da er det igen blevet svært for dem med nederlag til Sampdoria og Napoli.

– Hjemme- og udebane betyder i det hele taget ikke så meget, når der ingen tilskuere er. Men det er alligevel værd at have i baghovedet, at Juventus’ fire nederlag i denne sæson alle har været på fremmed græs – senest mod AC Milan (2-4).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Juventus har i det hele taget ikke været helt så overlegne som i tidligere sæsoner. Men de mindre hold har fået nogle bank her efter corona-pausen. Det gælder Bologna, Lecce, Genoa og Torino. Senest lykkedes det også at vinde 2-1 hjemme over topholdet Lazio.

– Cristiano Ronaldo er brandvarm. Han har scoret 18 ud af de sidste 20 kampe. At spille på at Cristiano Ronaldo scorer, er værd at overveje. Han giver odds 1,52, så der er umiddelbart værdi i spillet. (Du kan se Cristiano Ronaldo score i videoen øverst på siden).

– Man kan også spille på mere end 2,5 mål i kampen. Det giver odds 1,74, og der har været mindst tre mål i 10 ud af Juventus’ seneste udekampe.

– Vi holder os i første omgang til sejr til Juventus. Det giver odds 1,58. Det er ikke meget, men det skræller lige an til et bet. Vil man spille på handicap 2-tallet (1-0), hvor Juventus skal vinde med mindst to mål, kan det det spilles til odds 2,55, og det er bestemt en overvejelse værd. Men Juventus kan tænkes at holde lidt igen, og en etmålssejr er jo tilstrækkeligt til at få matchbold. Der er ingen tvivl om, at Juventus gerne vil have mesterskabet i hus, så de kan koncentrere sig om Champions League, hvor de er bagud i ottendedelsfinalen med 0-1 mod Lyon inden returkampen.

En af Danmarks bedste oddsere har fundet DETTE odds 7.00 til aftenens kamp mellem AaB – FCK!

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 19.30

Sådan ligger de

Udinese nummer 16 (V9 U9 T16)
Juventus nummer 1 (V25 U5 T4)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,58

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 316 kroner

Overskud: 116 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top