The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Desværre, Brentford – det bliver WBA, som snyder jer til sidst

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . West Bromwich Albion – Queens Park Rangers – West Bromwich Albion vinder med rent mål

– Det er sidste runde i The Championship, og West Bromwich Albion har matchbold. Vinder de over Queens Park Rangers, rykker de op i Premier League uanset resultatet af Brentfords kamp mod Barnsley.

– Det var ellers ikke så lidt af en streg i regningen for West Bromwich, at de tabte i sidste runde mod Huddersfield (du kan se det på videoen øverst på denne side). Det åbnede en ladeport for Brentford, men da Brentford dagen efter tabte i Stoke, gjorde det ikke så meget. Kampen mod Huddersfield var på udebane, og – tilskuere eller ej – West Bromwich er stærke på hjemmebane. Her har de kun tabt tre ud af 22 opgør – og ingen siden corona-pausen.

– I fem af de seneste otte hjemmekampe har West Bromwich Albion ikke fået mål imod dem.

– Hvad der også er vigtigt i forhold til dette væddemål: Begge hold har kun scoret tre gange ud af de seneste 12 af West Bromwich Albions kampe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Queens Park Rangers kan i modsætning til dagens modstander intet nå uanset resultatet i denne kamp. Holdet ender i midten af rækken, uanset hvordan det går i den sidste kamp.

– Chancen var der ellers for at komme i play-off, hvis London-klubben satte en god slutspurt ind. Men det har de ikke gjort. De har tabt fem ud af otte kampe efter coronapausen.

– På den baggrund er det svært at se, hvor motivationen til at score skal komme fra, hvis West Bromwich Albion først kommer foran.

– Onsidebetting giver odds 1,25 for sejr til hjemmeholdet. Det er for lidt til, at det er værd at spille på. At spille på sejr uden mål imod giver derimod odds 2,05, og det kan vi godt gå efter. Risikoen ligger nok især i, at Queens Park Rangers kan få et trøstmål til sidst, hvis West Bromwich Albion fører stort og allerede er begyndt at fejre oprykningen. Men den risiko løber vi. Handicap 1-tallet (0-1), som betyder, at WBA skal vinde med mindst to mål, giver odds 1,74, men det lokker ikke for alvor. 1-0 er trods alt tilstrækkeligt, og der kan jo opstå en ‘våbenhvile’ til sidst.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 20.30

Sådan ligger de

West Bromwich Albion nummer 2 (V22 U16 T7)
Queens Park Rangers nummer 14 (V16 U9 T20)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,05

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 205 kroner

Overskud: 105 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top