The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Det ser sort ud for Aston Villa – men det ser lyst ud for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Aston Villa – Arsenal – Arsenal vinder

– En meget afgørende kamp i Premier League, hvor Aston Villa kæmper for at undgå at rykke ned, mens Arsenal må forfølge chancen for at komme i Europa League.

– Aston Villa skal realistisk set nok vinde denne kamp, hvis de skal overleve i Premier League. Men det er nærmest den værst tænkelige modstander historisk set. Aston Villa har tabt de seneste seks kampe mod Arsenal med samlet 3-19, og deres seneste sejr over Arsenal på hjemmebane ligger tilbage til 1998.

– Der har været en lille smule opmuntring at hente på det seneste for hjemmeholdet, som har vundet 2-0 over Crystal Palace og spillet 1-1 mod Everton (du kan se højdepunkter og mål fra den kamp på videoen øverst på siden). Inden disse to opgør havde Aston Villa tabt ni ud af 11 kampe og spillet de to andre kampe uafgjort.

– Arsenal fik lidt trøst for en ellers miserabel sæson, da det temmelig overraskende lykkedes at vinde over Manchester United i semifinalen i FA Cup’en. Hvis det lykkes at vinde finalen, kommer de i Europa League, men modstanderen er Chelsea, så det er på ingen måde givet, at Arsenal vinder finalen. Derfor må de forfølge den spinkle chance, der er for at kvalificere sig via ligaen.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Når det er gået så galt for Arsenal, som det er i denne sæson, hænger det statistisk set sammen med to ting. Alt for mange uafgjorte kampe og manglende evne til at få point mod ligaens bedste hold. Mod de hold, der ligger under Arsenal i den nuværende stilling, har klubben faktisk kun tabt to kampe. Begge kampe var mod Brighton.

– Det har været ret ujævnt, hvad Arsenal har præsteret, men 2020 har trods alt været noget bedre end efteråret 2019, og holdet virker som om, det er i noget bedre form end Aston Villa. Arsenal har trods alt vundet seks ud af de seneste otte kampe i alle turneringer.

– Ikke mindst evnen til at spille til nul er blevet bedre. Det er lykkedes i syv ud af de seneste 12 kampe i alle turneringer for Arsenal – og det kunne der også godt være en chance for her mod et Aston Villa-mandskab, der notorisk har det svært, hvis de kommer bagud.

– Onsidebetting giver 1,95 på sejr til Arsenal, og det napper vi gerne. Er man fræk, kan man prøve handicap-krydset (1-0), som svarer til, at Arsenal vinder med et mål. Det giver fine odds 3,95

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Aston Villa nummer 18 (V8 U7 T21)
Arsenal nummer 10 (V13 U14 T9)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,95

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 292,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top